עוגת יוגורט יוונית
גשו לסופר וקנו דבש, סודה לשתייה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו Meyer Lemon - יוגורט יווני עוגה יבשה עם ציפוי שוקולד-יווני יוגורט, מאפינס יוגורט יווני שוקולד צ'יפ + דרכים לקבל יותר יוגורט יווני לתוך הדיאטה של הילד שלך, ו יוגורט יווני עוגת שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177° עם מתלה בעמדה האמצעית. חמאה וקמח מחבת קפיצית 9 על 2 אינץ'.
לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח בקערה בינונית. מערבבים יחד את היוגורט והדבש בקערה קטנה.
בקערה של מערבל לעמוד או בקערה גדולה באמצעות מערבל יד, להכות את החמאה והסוכר עד חיוור ורך. הכה את הביצים, אחד בכל פעם, מכות עד incorporated באופן מלא. לנצח בתמצית הוניל.
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת החמאה ב 3 תוספות, לסירוגין עם היוגורט והתחלה וכלה בקמח.
להעביר את הבלילה למחבת מוכנה להחליק את החלק העליון.
אופים במשך 35 עד 40 דקות, עד העליון הוא חום זהוב וקיסם שיניים מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי. לקרר את העוגה במחבת על מתלה תיל במשך 10 דקות.
הסר את הצדדים של המחבת ולהפוך את העוגה; להרים את תחתית המחבת ולתת את העוגה מגניב לחלוטין.
חותכים את העוגה ומגישים רגיל, זרועים סוכר, או עם ציפוי על פי בחירתך, כגון אגוזי מלך או דובדבנים.