גשו לסופר וקנו דבש, סודה לשתייה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו Meyer Lemon - יוגורט יווני עוגה יבשה עם ציפוי שוקולד-יווני יוגורט, מאפינס יוגורט יווני שוקולד צ'יפ + דרכים לקבל יותר יוגורט יווני לתוך הדיאטה של הילד שלך, ו יוגורט יווני עוגת שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 177° עם מתלה בעמדה האמצעית. חמאה וקמח מחבת קפיצית 9 על 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springform
תנור
2
לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח בקערה בינונית. מערבבים יחד את היוגורט והדבש בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
יוגורט
קמח לכל מטרה
דבש
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
בקערה של מערבל לעמוד או בקערה גדולה באמצעות מערבל יד, להכות את החמאה והסוכר עד חיוור ורך. הכה את הביצים, אחד בכל פעם, מכות עד incorporated באופן מלא. לנצח בתמצית הוניל.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
חמאה
סוכר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
מערבל יד
קערה
4
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת החמאה ב 3 תוספות, לסירוגין עם היוגורט והתחלה וכלה בקמח.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
יוגורט
קמח לכל מטרה
5
להעביר את הבלילה למחבת מוכנה להחליק את החלק העליון.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
אופים במשך 35 עד 40 דקות, עד העליון הוא חום זהוב וקיסם שיניים מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי. לקרר את העוגה במחבת על מתלה תיל במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
מתלה תיל
תנור
מחבת
7
הסר את הצדדים של המחבת ולהפוך את העוגה; להרים את תחתית המחבת ולתת את העוגה מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
חותכים את העוגה ומגישים רגיל, זרועים סוכר, או עם ציפוי על פי בחירתך, כגון אגוזי מלך או דובדבנים.