עוגת יוגורט תפוזים עם צימוקים זהובים ופיסטוקים
והוא מספק כ 12 מנות . מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 202 קלוריות. אם יש לכם אבקת אפייה, פיסטוקים, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו ברוקולי קלוי עם פיסטוקים וצימוקים זהובים כבושים, עוגת פולנטה עם יוגורט פריחת תפוזים, פירות יער ופיסטוקים, ו גזר כתום ריבה עם קינמון וצימוקים זהובים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין פירורים, לשלב 2 כפות קמח וסוכר חום בקערה בינונית; לחתוך ב 1 כף חמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד התערובת דומה ארוחה גסה. מערבבים בפיסטוקים.
כדי להכין עוגה, לשלב את גבינת שמנת וריבה כתומה בקערה קטנה; להפריש. כף קלה 1 1/4 כוסות קמח לתוך כוסות מדידה יבש, רמה עם סכין.
שלב 1 1/4 כוסות קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח בקערה, ערבוב עם מקצף.
שלב סוכר מגורען ו 4 מרכיבים הבאים (סוכר מגורען דרך ביצה) בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מוסיפים תערובת קמח ויוגורט לסירוגין לתערובת ביצים, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. מערבבים בצימוקים.
יוצקים הבלילה לתוך מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול; להפיץ באופן שווה.
מורחים תערובת גבינת שמנת על הבלילה.
מפזרים פירורים על תערובת גבינת שמנת.
אופים ב 350 במשך 50 דקות או עד העוגה הוא חום זהוב ומתחיל להתרחק הצדדים של פאן. מגניב במחבת 10 דקות על מתלה תיל; להסיר מחבת.
מגישים עוגה חמה או בטמפרטורת החדר.