עוגת יונק דבש
עוגת יונק הדבש היא קינוח שמגיש 14. תמורת 1.26$ למנה, המתכון הזה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 9 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל 742 קלוריות. אם יש לכם אגוזי מלך, בננות, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 33%. הציון הזה גרוע למדי. עוגת יונק הדבש, עוגת יונק הדבש ועוגת יונק הדבש דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
טורפים בקערה גדולה את הבננות, השמן, הביצים, האננס והוניל עד לקבלת תערובת אחידה. בקערה נוספת מערבבים את הקמח, הסוכר, המלח, הסודה לשתייה והקינמון; טורפים בהדרגה לתערובת הבננה עד לתערובת אחידה. מערבבים פנימה אגוזי מלך.
יוצקים לשלושה משומנים ומקומחים 9-in. תבניות אפייה עגולות.
אופים ב-350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות לצינון מלא.
להקפאה, בקערה גדולה, מקציפים את הקצרה, החמאה, קליפת הלימון והמלח עד לקבלת תערובת אוורירית.
מוסיפים סוכר קונדיטורים לסירוגין עם מיץ אננס. מקציפים שמנת.
מורחים בין השכבות ומעל למעלה ודפנות העוגה.
מפזרים אגוזי מלך אם רוצים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות לעוגה. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. ה-Cipriani Prosecco עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![צ'יפריאני פרוסקו]()
צ'יפריאני פרוסקו
Cipriani Bellini הוא הקוקטייל המפורסם בעולם העשוי מעיסת אפרסק לבן ויין מבעבע. הוא הומצא ב-1948 על ידי ג'וזפה צ'יפריאני מהבר הארי בוונציה ומוגש בכל מיקום של צ'יפריאני ברחבי העולם. דרך נהדרת להתחיל כל מסיבה או לעשות עם בראנץ' של יום ראשון! Cipriani Bellini מציג ניחוחות אלגנטיים, רעננים ופירותיים עם מתיקות מאוזנת ובועות ריחניות. מושלם בכל עת, נהדר כאפריטיף.