עוגת יין אוכמניות אני
עוגת יין אוכמניות שאני דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 10. מנה אחת מכילה 507 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-40 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא ג'לי אוכמניות, ביצים, פקאן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . נסו אוכמניות יין אדום עוגת שוקולד, סורבה יין אוכמניות, ו בלקברי-יין אדום ג'לטין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). שמן וקמח על מחבת צינור 9 או 10 אינץ'. שים פקאנים קצוצים בתחתית מחבת.
מערבבים את העוגה, ג ' לטין אוכמניות, ביצים, שמן, ו 1 כוס יין אוכמניות. מקציפים במשך 2 דקות ואז לשפוך הבלילה מעל הפקאן.
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 40 עד 45 דקות או עד בדיקות עוגה נעשה.
יוצקים 1/2 של זיגוג יין אוכמניות מעל העוגה בעוד עדיין חם.
תן להגדיר במשך 10 דקות ולאחר מכן להסיר את העוגה מן פאן. אפשר לעוגה להתקרר באופן מלא לפני שפיכת הזיגוג הנותר על גבי.
מערבבים יחד את הסוכר של קונדיטור, 1/2 כוס יין אוכמניות, ואת החמאה או מרגרינה רכה. הכה עד חלקה.