עוגת ירקות חורף
עוגת ירקות חורף היא lacto אובו צמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 365 קלוריות. 627 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג החורף שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. אם יש לכם שמן זית, sprig רוזמרין, עגבניותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 100%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : חשיש חורף ירקות, מרק ירקות חורף, ו מרק ירקות חורף.
הוראות
חום 1 כף של השמן בצלחת flameproof מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים 10 דקות עד מתרכך, ואז מערבבים את הקמח ומבשלים עוד 2 דקות.
מוסיפים את הגזר, כרובית, שום ורוזמרין, ומבשלים 5 דקות, ערבוב באופן קבוע, עד שהם מתחילים להתרכך.
להטות את העגבניות לירקות יחד עם פחית מלאה מים. מכסים במכסה ומבשלים במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר את המכסה ומבשלים במשך 10-15 דקות יותר, עד שהרוטב התעבה והירקות מבושלים. העונה, מערבבים את האפונה ומבשלים 1 דקות יותר.
בינתיים, מרתיחים את תפוחי האדמה במשך 10-15 דקות עד מכרז.
לנקז, ואז למקם בחזרה בסיר ומחית. מערבבים דרך מספיק חלב כדי להגיע עקביות רכה למדי, ולאחר מכן מוסיפים את שמן הזית הנותרים ואת העונה.
תחמם את הגריל. כפית את הירקות החמים לערבב לתוך צלחת עוגה, העליון עם מחית לגרור מזלג קלות על פני השטח.
מניחים מתחת לגריל במשך כמה דקות עד העליון הוא חום זהוב פריך.
יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo
פאי עובד ממש טוב עם Lambrusco דולצ ' ה, ריזלינג הקציר מאוחר, וין סנטו. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג]()
Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג