עוגת כמהין שוקולד-פטל
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 29%. מתכונים דומים: עוגת כמהין פטל, עוגת כמהין פטל פופס, ו Blackberry-עוגת כמהין פטל.
הוראות
פטל מחית במעבד מזון. הקש תערובת פטל באמצעות מסננת תיל, באמצעות החלק האחורי של כף לסחוט מיץ. להשליך זרעים. להביא מיץ לרתיחה מעל חום גבוה; לבשל מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת מצטמצמת 1/2 כוס.
הסר מהחום, וקריר לחלוטין.
חמאה cakepan עגול 8", ותחתית שורה עם נייר שעווה.
מבשלים מים וסוכר בסיר מעל חום בינוני עד שהסוכר מתמוסס, תוך ערבוב מדי פעם.
מוסיפים חמאה ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהחמאה נמסה.
הסר מהחום, ולהוסיף שוקולד; מערבבים עד חלקה. מגניב.
להקציף יחד הפחתת פטל, ביצים, קמח, תמצית שקדים בקערה גדולה.
הוסף תערובת שוקולד, והכה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד מעורבב.
יוצקים לתוך cakepan מוכן.
מניחים cakepan במחבת גדולה יותר; מוסיפים מים חמים למחבת גדולה לעומק של 1".
אופים ב 325 במשך 42 עד 45 דקות.
הסר מאמבט מים. עוגה מגניבה לגמרי במחבת על מתלה תיל.
הפעל סכין דק סביב מחבת כדי לשחרר את העוגה. הפוך עוגה על מגש; הסר נייר שעווה, הפוך על מגש אחר.
חותכים עוגה לפלחי, ומגישים עם קצפת ממותקת פירות יער טריים, אם תרצה בכך.
תוכנית הכנה: אם תרצה, העוגה יכולה להתבצע יום קדימה. מכסים ומקררים במקרר; בואו לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 1 שעה לפני ההגשה.