קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת כמהין שוקולד-פטל

עוגת כמהין שוקולד-פטל
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 29%. מתכונים דומים: עוגת כמהין פטל, עוגת כמהין פטל פופס, ו Blackberry-עוגת כמהין פטל.

הוראות

1
פטל מחית במעבד מזון. הקש תערובת פטל באמצעות מסננת תיל, באמצעות החלק האחורי של כף לסחוט מיץ. להשליך זרעים. להביא מיץ לרתיחה מעל חום גבוה; לבשל מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת מצטמצמת 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
פטלפטל
מיץמיץ
זרעיםזרעים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
מסננתמסננת
2
הסר מהחום, וקריר לחלוטין.
3
חמאה cakepan עגול 8", ותחתית שורה עם נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
4
מבשלים מים וסוכר בסיר מעל חום בינוני עד שהסוכר מתמוסס, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מוסיפים חמאה ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
6
הסר מהחום, ולהוסיף שוקולד; מערבבים עד חלקה. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
7
להקציף יחד הפחתת פטל, ביצים, קמח, תמצית שקדים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדיםתמצית שקדים
פטלפטל
צמצוםצמצום
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
8
הוסף תערובת שוקולד, והכה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
9
יוצקים לתוך cakepan מוכן.
10
מניחים cakepan במחבת גדולה יותר; מוסיפים מים חמים למחבת גדולה לעומק של 1".
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
אופים ב 325 במשך 42 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
הסר מאמבט מים. עוגה מגניבה לגמרי במחבת על מתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
מחבתמחבת
13
הפעל סכין דק סביב מחבת כדי לשחרר את העוגה. הפוך עוגה על מגש; הסר נייר שעווה, הפוך על מגש אחר.
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
סכיןסכין
מחבתמחבת
14
חותכים עוגה לפלחי, ומגישים עם קצפת ממותקת פירות יער טריים, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ממותקתקצפת ממותקת
פירות יערפירות יער
15
תוכנית הכנה: אם תרצה, העוגה יכולה להתבצע יום קדימה. מכסים ומקררים במקרר; בואו לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 1 שעה לפני ההגשה.