עוגת כמהין תות של מאהב פאדג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז לתת עוגת כמהין תות של מאהב פאדג'לנסות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 489 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. אם יש לכם קצפת, שמן צמחי, תותים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו עוגת גבינת שמנת של מאהב פאדג, קאפקייקס של אוהבי כמהין, ו פאדג'של אוהב חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). להכין ולאפות עוגה לפי הוראות על תיבת למחבת 13x9 אינץ'. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בינתיים, בקערה גדולה, במקום שוקולד קצוץ; להפריש. בסיר 2 ליטר, חם הקצפת שמנת וחמאה על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד חמאה נמסה תערובת מגיע לרתיחה.
יוצקים תערובת שמנת על שוקולד; מערבבים עד חלקה.
שורה תחתונה של 9 אינץ ' מחבת springform עם נייר שעווה.
חותכים עוגה לקוביות 1 אינץ'. בקערה גדולה, להכות חצי קוביות העוגה על מהירות נמוכה עד העוגה מתפוררת.
הוסף קוביות עוגה שנותרו ו 1 3/4 כוסות של גנאש (שמורה נשאר גנאש לציפוי). הכה במהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית עד בשילוב טוב (תערובת תיראה כמו פאדג'). מקפלים 2 כוסות תותים חתוכים. תערובת כפית למחבת springform; החלק העליון. לכסות עם לעטוף פלסטיק; להקפיא כ 45 דקות או עד המשרד מספיק כדי unmold.
הפעל סכין סביב הצד של פאן כדי לשחרר תערובת עוגה.
מקום המגיש צלחת במהופך על מחבת; להפוך מחבת צלחת מעל. צד כפור העליון של עוגה עם גנאש שמור. מסדרים חצאי תות על גבי עוגה.
בקערה קטנה למיקרוגל, שבבי אפיית מיקרוגל ושמן כפית 1/2 שנחשף על 45 שניות גבוהות, תוך ערבוב כל 15 שניות, עד נמס.
מקום קטן resealable מזון אחסון שקית פלסטיק; לחתוך פינה זעירה של תיק.
טפטוף מעל העוגה. מקררים עד שמוכנים להגיש. הטוב ביותר שירת באותו היום.