עוגת כפכפים, תפוחי אדמה ובשר חזיר
פאי כרישה, תפוחי אדמה & חזיר הפוך דורש בערך 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 660 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תפוחי אדמה, בשר חזיר, קרם פרש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 16 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 81%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו כרישה מוקרמת, תפוחי אדמה ופאי חזיר, עוף, בשר חזיר, כרישה ופאי תפוחי אדמה צלויים, ו פשטידת חזיר וכרישה.
הוראות
כדי להפוך את המילוי, מחממים את התנור ל 220C / גז 7 / מאוורר 200C. פורסים את שאריות תפוחי האדמה שלך כמיטב יכולתך, ואז מוחקים את הכרישה במים רותחים במשך 3 דקות ומתנקזים. אם אין לך שאריות, לקלף, חצוי עבה לחתוך תפוח אדמה אפייה, ואז להרתיח במשך 8 דקות, הוספת כרישה פרוסה במשך 3 הדקות האחרונות.
ניקוז. בקערה גדולה, מערבבים את תפוחי האדמה, כרישה, רוטב חזרת, שפם קרם, בשר חזיר ותימין, מועכים את תפוחי האדמה מעט, ואז מתבלים היטב.
כדי להפוך את העוגה, לפרוש את המלבן מאפה על תבנית אפייה. ערמו את המילוי לאורך מחצית המאפה, והשאירו פער קטן בקצה החיצוני.
מברשת חלב סביב הקצוות של המאפה. מקפלים את הצד החשוף על המילוי, ולאחר מכן לחץ על הקצוות מאפה יחד היטב, באמצעות השיניים של מזלג, כדי לאטום. לעשות כמה חתכים אלכסוניים 6cm בחלק העליון. (העוגה יכולה להיות קפואה עד חודש.)
כדי לאפות את העוגה, מברשת את העוגה עם החלב שנותר ואופים במשך 30 דקות עד חום זהוב. השאר להירגע במשך כמה דקות ולאחר מכן לחתוך לפרוסות ומגישים עם סלט ירוק.