עוגת כרוב כבוש עם ציפוי שמנת חמוצה
, המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 366 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לך מלח, וניל, קפה חם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-383 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת מיונז שוקולד עם ציפוי שמנת חמוצה, עוגת זוקיני שוקולד עם ציפוי שמנת חמוצה, ו עוגה צהובה עם ציפוי שוקולד שמנת חמוצה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות. תרסיס 9×13 מחבת עוגת מתכת אינץ ' עם תרסיס אפייה הוסיף קמח.כפית חצי כרוב כבוש מתוך הפחית לתוך מסננת.
לנקז היטב, לטפוח יבש, ולחתוך אותו על קרש חיתוך או יותר טוב, במסוק מיני או מעבד מזון. שמור את שאר הכרוב למשהו. else.In קערה בגודל בינוני, ביסודיות לערבב את הקמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתיה ומלח. הגדר aside.In קערת ערבוב גדולה באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את החמאה והסוכר עד שמנת. מקציפים את הוניל. לגרד את הצדדים של הקערה ולהכות בביצים, אחד אחד. כאשר ביצים מעורבבות, מוסיפים את תערובת הקמח לסירוגין עם הקפה, ערבוב במהירות נמוכה, רק עד מעורב. מערבבים את הכרוב הכבוש ואת שבבי השוקולד המיניאטוריים.
יוצקים את הבלילה עוגה לתוך המחבת ואופים על המדף המרכזי במשך 33 עד 35 דקות או עד קיסם מוכנס יוצא נקי.
בואו להתקרר במחבת.כאשר מוכן לכפור, להמיס את החמאה בקערה בגודל בינוני מיקרוגל בטוח.
מוסיפים את השוקולד הקצוץ ומערבבים עד שהוא נמס כמעט לחלוטין. מיקרוגל ב 50% כוח לעוד 30 שניות ומערבבים עד שוקולד נמס באופן מלא.
לגרד לתוך קערת ערבוב גדולה. מערבבים בטמפרטורת החדר שמנת חמוצה ווניל.
מוסיפים את אבקת הסוכר 1 כוס בכל פעם ומכים עם מיקסר חשמלי עד חלקה וקרם. לקבלת ציפוי דק יותר, להוסיף קצת חלב.