עוגת כריך גלידת חגב
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 627 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-108 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. גשו לסופר וקנו את ציפוי הקצפת, כריכי גלידה, סוכר מגורען, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כריך גלידה חגב, איך להכין כריך גלידה טרופית, ו עוגת גלידת קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
קו החלק הפנימי של צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ ' או מחבת עם לעטוף פלסטיק או רדיד nonstick. אתה יכול גם להשתמש במחבת 9 אינץ', אבל זה ידרוש יותר כריכים.מכסים את החלק התחתון של המנה עם כריכי גלידה (4 שלם, 2 לחתוך לשניים) ולשים במקפיא.ממיסים את 2 כפות חמאה בקערה גדולה בטוחה במיקרוגל.
מוסיפים את הסוכר ואת מרשמלו תערובת חום ב 50% כוח, ערבוב כל 30 שניות עד התערובת נמסה וחלק. מערבבים את קרם דה מנתה ולתת לתערובת להתקרר לטמפרטורת החדר.מקציפים את 1 1/2 כוסות שמנת. מקפלים את הקצפת לתוך תערובת מנטה, ואז לקפל את שבבי מנטה.
יוצקים מעל כריכי הגלידה, ואז מוסיפים שכבה שנייה (
של כריכי גלידה.להביא לעטוף פלסטיק סביב עוגת הגלידה כדי לכסות, ואז להקפיא במשך כ 6 שעות או עד המשרד.עכשיו הגיע הזמן לכסות את העוגה עם קצפת. אתה יכול להלהיב את כוס 1 של שמנת וטעם אותו עם סוכר ווניל או ציפוי קל יותר, פשוט להשתמש ציפוי מוקצף אור. מכסים את העוגה הקפואה בקצפת וחוזרים למקפיא, מכוסים באופן רופף הפעם, עד שמוכנים לשרת. כדי לשרת, לתת לשבת במשך כ 10 דקות כדי לרכך מעט, ולאחר מכן לחתוך לריבועים.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
גלידה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "