עוגת ליטרת חמאה חומה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגה פאונד חמאה חומה. מתאים ל-2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 114 גרם של שומן, וסך הכל 1896 קלוריות. לך לחנות ותביא אבקת אפייה, סוכר חום, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: עוגת ליטרת חמאה חומה, עוגת פאונד חמאה חומה מיושנת, ו עוגת פאונד עם זיגוג חמאה חום.
הוראות
מחממים תנור ל 325°f עם מתלה באמצע. חמאה וקמח קל 8 1/2-על ידי 4 1/2 אינץ כיכר פאן.
מחממים חמאה במחבת כבדה של 10 אינץ ' על חום בינוני עד מוצקי חלב בתחתית הם חום שוקולד כהה.
העברה לקערה רדודה וצינה במקפיא עד רק קרוש, כ -15 דקות.
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח.
היכו יחד חמאה חומה וסוכרים עם מיקסר חשמלי עד רכות, על 2 דקות.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים בוניל.
במהירות נמוכה, לערבב בתערובת קמח עד רק incorporated.
מעביר את הבלילה למחבת, מחליק למעלה, ואז מחבת ראפ על הדלפק להתיישב הבלילה.
אופים עד זהוב-חום ודוקרן עץ מוכנס למרכז יוצא נקי, 1 עד 1 1/4 שעות. מגניב במחבת 30 דקות, ואז להפוך את העוגה על מתלה מגניב לחלוטין, צד ימין למעלה, 1 שעה.