עוגת ליטרת יין לבנה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגה קילו יין לבן. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 389 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך יין, חמאה, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -40 דקות. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת שוקולד חלב פאונד עם יין פורט, דובדבנים בסירופ יין מתובל עם קרוטונים עוגה פאונד, ו עוגת לירה שחורה-לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). תרסיס מחבת צינור מחורץ (כגון Bundt®) עם ספריי בישול מעיל קל עם קמח.
תערובת עוגה להקציף, תערובת פודינג, 1/4 כוס סוכר לבן, סוכר חום, וקינמון יחד בקערה. מקציפים שמן צמחי, מים, 1/2 כוס יין לבן, וביצים לתוך תערובת קמח באמצעות מערבל חשמלי עד הבלילה חלקה.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, כ 1 שעה. עוגה מגניבה במחבת על מתלה תיל, על 1 שעה.
שלב 1/2 כוס סוכר לבן, חמאה, 1/4 כוס יין לבן יחד בסיר מיד לאחר הסרת עוגה מהתנור. לבשל תערובת סוכר, ערבוב כל הזמן, על חום בינוני עד הסוכר הוא מומס חמאה מומסת, 3 עד 5 דקות. כף 1/2 זיגוג על עוגה בעוד העוגה עדיין חם.
הפוך עוגת מקורר על צלחת עוגה כף הנותרים זיגוג מעל העוגה. אפשר עוגה לספוג זיגוג, על 15 דקות. עוגת אבק עם סוכר של ממתקים.