עוגת ליטרת שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת קילו שוקולד. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 553 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חמאה, אבקת קקאו הולנדית, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת ליקר שוקולד צ'יפס עם רוטב ליקר שוקולד-קפה, עוגת שוקולד פאונד עם גלידת תות ורוטב שוקולד מריר, ו שוקולד צ'יפס שמנת חמוצה עוגה קילו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל מחבת כיכר 9 על 5 אינץ ' עם חמאה; להפריש.
מניחים את הקמח והמלח בקערה בינונית ומקציפים לשלב ולאוורר; להפריש.
מניחים את הקקאו בקערה בינונית חסינת חום. בעוד לטאטא כל הזמן, לאט לשפוך את המים רותחים לטאטא עד חלקה בשילוב; להפריש.
מניחים את החמאה הנמדדת והסוכר בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט והכה על מהירות בינונית עד מואר בצבע ורך, על 5 דקות. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט.
מוסיפים את תערובת הוניל והקקאו השמורה ומכים במהירות בינונית עד בשילוב, על 1 דקה.
מוסיפים את הביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט.הפעל את המיקסר למהירות נמוכה, לאט להוסיף את תערובת הקמח השמורה, ומערבבים עד הקמח הוא פשוט משולב. עצור את המיקסר, להסיר את הקערה, ומערבבים בכל רצועות הקמח שנותרו ביד, וודא לגרד את החלק התחתון של הקערה.
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת מוכן ולהפיץ אותו לתוך שכבה אפילו.
אופים עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 50 עד 60 דקות. בינתיים, הניחו מתלה תיל מעל תבנית אפייה והניחו אותו בצד.
הסר את העוגה מהתנור ולתת לו להתקרר במחבת על מתלה החוט במשך 15 דקות.
מניחים את הקרם וסירופ תירס בסיר קטן על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם, להביא לרתיחה.
הסר את המחבת מן החום ומערבבים את השוקולד עד חלקה בשילוב.