קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

עוגת ליטרת שוקולד

עוגת ליטרת שוקולד
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו עוגת ליקר שוקולד צ'יפס עם רוטב ליקר שוקולד-קפה, עוגת שוקולד פאונד עם גלידת תות ורוטב שוקולד מריר, ו שוקולד צ'יפס שמנת חמוצה עוגה קילו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 325 מעלות F. לרסס מחבת צינור 10 אינץ ' בנדיבות רבה עם קמח הוסיף תרסיס אפייה. שים את זה על דף עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מערבבים את הקמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה ומלח יחד בקערה ומניחים בצד.לטחון את הסוכר במעבד מזון ולהגדיר aside.In הקערה של מערבל לעמוד עם המשוט המצורף, להכות את החמאה וקיצור עד שמנת. בהדרגה להוסיף את הסוכר ולהמשיך להכות במשך חמש דקות.עם המיקסר על מהירות נמוכה, להוסיף ביצים אחד בכל פעם, להכות על מהירות נמוכה לאחר כל ביצה מתווספת. כאשר כל הביצים משולבות לתוך הבלילה, לגרד צדדים של הקערה ולהגדיל את מהירות המיקסר בינוני גבוה. הכה על בינוני גבוה במשך כ 5 דקות. מקציפים את הוניל והקפה.עם מיקסר על המהירות הנמוכה ביותר (או ביד), להוסיף את תערובת הקמח ואת חלב חמאה לסירוגין, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מוסיפים את המים ומערבבים עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
יוצקים לתוך מחבת הצינור המשומן. החזק את הבלילה עוגה על 4 אינץ ' מעל הדלפק ושחרר אותו כדי להסיר בועות אוויר. הגדר אותו בחזרה על תבנית אפייה ואופים במשך כ 80 דקות או עד בודק עוגה מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
תן את העוגה מגניב במשך כ 10 דקות במחבת, ולאחר מכן להפוך בזהירות.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
תן לעוגה להתקרר לחלוטין, ואז תכין את הציפוי. כדי להפוך את הדובדבן, להמיס את החמאה בקערה גדולה (2 כוס) מיקרוגל בטוח או כוס מדידה. מערבבים את אבקת הקקאו ואבקת סוכר, ולאחר מכן מוסיפים בהדרגה את הקרם, ערבוב עד מבריק וחלק. מערבבים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
יוצקים מעל העוגה לפני הציפוי מתחיל להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק

מרכיבים

1(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים2(חוֹרֶף)כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב-חמאה, טמפרטורת החדר.חלב-חמאה, טמפרטורת החדר.255אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/4 כוסות קמח עוגה או 2 כוסות (9 עוז) קמח כל המטרה1/4 כוסות קמח עוגה או 2 כוסות (9 עוז) קמח כל המטרה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקרם, טמפרטורת החדרקרם, טמפרטורת החדר2(חוֹרֶף)אבקת קקאו תהליך הולנדיאבקת קקאו תהליך הולנדי5largesביצים בטמפרטורת החדרביצים בטמפרטורת החדר595אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוסות סוכר מגורעןכוסות סוכר מגורען2מנותקפה מיידי או 2 כפיות אבקת אספרסו מיידיתקפה מיידי או 2 כפיות אבקת אספרסו מיידית2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת סוכר, מנופהאבקת סוכר, מנופה11 קילו קישואים,(צינור גדול)(צינור גדול)96אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 קיצור כוס1/2 קיצור כוס2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת קקאו לא ממותק, השתמשתי Rodelle הולנדיאבקת קקאו לא ממותק, השתמשתי Rodelle הולנדי1(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב