עוגת לימון
אם יש לך גרידת לימון, סוכר מגורען, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגת לימון, ברצינות עוגת לימון, ו טארט לימון שלם (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים גרידת לימון בסיר ומכסים במים על ידי 1/2 אינץ'. מביאים לרתיחה.
הסר מהחום, לנקז את המים. מלא שוב במים וחזור. מביאים לרתיחה, להסיר מהחום, ואז לנקז.
מוסיפים מים שוב, הפעם מוסיפים את הסוכר גם כן. מבשלים במשך 30 דקות, לנקז.
מורחים את ההתלהבות על גיליון נייר קלף.
בואו להתייבש בן לילה בטמפרטורת החדר (לא לשים במקרר). (טיפ: אם אתה עוטף את הגדילים סביב מקל אכילה ונותן להם להתייבש עטוף, אז למחרת כאשר אתה פותח אותם, הם יחזיקו צורה מתולתלת.)
למחרת לזרוק את ההתלהבות עם קצת יותר סוכר.
לטאטא יחד את הקמח, מלח, אבקת סוכר בקערה.
מוסיפים את החמאה או להשתמש באצבעות (הנקיות) שלך, או להשתמש בבלנדר מאפה, כדי לערבב את החמאה לתוך הקמח עד שהבצק יוצר פירורים וגושים קשקשים. נסו לוודא שכל הקמח מצופה בחמאה.
עם כף עץ, לערבב את הביצה, 1/4 כפית תמצית שקדים, ו 1 כפית של גרידת לימון. המשך לערבב עד הבצק גושים.
לצנן את קרום טארט: צורה לכדור, לשטח לתוך דיסק, לעטוף פלסטיק, לקרר לפחות שעה או עד 2 ימים מראש.
תנור טרום חימום עד 350 ° F.
מרדדים את קרום טארט: אם הבצק קר בן לילה, לתת לו לשבת בטמפרטורה לפחות 10-15 דקות לפני הניסיון לעבוד עם זה. זה מאפשר לבצק להירגע מספיק כדי להיות גמיש במקצת לפני מתגלגל החוצה.
מרדדים את הבצק או לפזר את הבצק ואת פני השטח מתגלגלים עם קמח קטן, או שאתה יכול לגלגל את הבצק בין שני גיליונות של נייר קלף.
מגלגלים את הבצק למעגל 2 אינץ 'רחב יותר מאשר מחבת טארט שלך (על סיבוב 12 אינץ').
לחץ את הבצק לתוך מחבת טארט. השתמש בפין שלך כדי לאזן את הבצק לאורך הקצוות של המחבת. להקפיא במשך 30 דקות.
מניחים רדיד אלומיניום על הנייר ומעצבים אותו בעדינות לבצק במחבת.
מוסיפים משקולות עוגה (שעועית יבשה, סוכר, אורז או משקולות עוגה קרמיקה).
אופים ב 177° במשך 20 דקות.
הסר מהתנור, הרם את הצדדים של רדיד אלומיניום כדי להסיר את משקולות העוגה, ולתת את הקרום להתקרר.
הפוך את מילוי הלימון: להמס חמאה וcrème fraîche יחד על דוד כפול, ערבוב לשלב. (אם אין לך דוד כפול, להביא כמה סנטימטרים של מים כדי להתבשל בסיר, מניחים פלדת אל-חלד או קערת pyrex על גבי הסיר, מוודא בתחתית הקערה לא נוגע במים רותחים.)
הסר את המחבת העליונה מהחום והנח בצד.
בקערה שנייה על הדוד הכפול, לטאטא את הביצים וחלמון ביצה רק מספיק זמן כדי לחמם אותם.
הסר מהחום והכה בתערובת החמאה, ולאחר מכן מיץ לימון.
מסננים את התערובת דרך מסננת לקערה נקייה ומניחים מעל המים הבוערים.
מוסיפים את הסוכר ואת ההתלהבות להקציף עד חם לגעת, על 4 דקות.
יוצקים את מילוי הלימון לתוך הקרום ואופים ב 177° במשך 25 דקות או עד שנקבע באמצע.
בואו להתקרר על מדף. צ ' יל במקרר. כאשר מוכן לשרת, העליון טארט עם גרידת לימון מסוכר.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
טארט לימון ניתן לזווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי, ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "