עוגת לימון וקרם
זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לך חלב חמאה, מים, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת סירופ לימון עם פירות יער וקרם לימון, עוגת שקדים עם קרם לימון Meyer ו Raspberry Gelée, ו עוגה לבנה עם מילוי לימון ליים וזיגוג קצפת (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים תערובת עוגה הבא 4 מרכיבים בקערה גדולה במהירות נמוכה עם מיקסר חשמלי עד בשילוב; להגביר את המהירות בינונית, לנצח 2 דקות.
יוצקים הבלילה לתוך 2 משומן ו floured 9 אינץ ' עגולים cakepans.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מתלה חוט 10 דקות; להסיר מחבתות, מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
מקציפים שמנת במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד קצף; בהדרגה להוסיף 3 כפות סוכר, להכות עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף שמנת חמוצה, להכות עד התערובת מתפשטת עקביות. תרגע לפחות 30 דקות.
מערבבים מים חמים, סוכר 1/3 כוס, ומיץ לימון בקערה קטנה, ערבוב עד הסוכר הוא מומס.
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת עוגה; להשתמש במכוש עץ לתקוע חורים בעוגה 1/2 אינץ ' זה מזה. לאט לאט לשפוך חצי תערובת סירופ סוכר על שכבת העוגה עד הנוזל נספג.
מורחים 1 כוס לימון Curd על פני שכבה. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה; השתמש מפרט עץ לתקוע חורים בעוגה 1/2 אינץ ' זה מזה.
יוצקים את הסירופ שנותר על פני שכבה, העליון עם שאריות לימון, משאיר גבול 1/2 אינץ ' סביב קצה העוגה.
מורחים ציפוי שמנת חמוצה על הצדדים של העוגה, ועל 1 1/2 אינץ גבול סביב קצה העליון של העוגה, משאיר לימון קולד גלוי. צמרמורת לפחות 1 שעה לפני ההגשה. לאחסן במקרר.
* למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בטי קרוקר סופר