עוף שום עם תפוחי אדמה
עוף שום עם תפוחי אדמה נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 362 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך תפוחי אדמה, שום, עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה די טוב. מתכונים דומים: תפוחי אדמה עוף ושום, עוף שום ותפוחי אדמה, ו עוף שום עם תפוחי אדמה.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
חותכים את תפוחי האדמה לרצועות עבות כמו צ 'יפס סטייק, ולשכב אותם בתחתית 9x13 מחבת אינץ'.
טפטוף עם 2 כפות שמן זית, ואבק עם 1 כפות של adobo תיבול. מסדרים את חתיכות העוף על גבי תפוחי האדמה.
טפטף את שמן הזית הנותר על העוף, ומפזר את שאר התיבול של האדובו.
מפזרים את השום פרוס סביב העוף.
אופים, חשוף במשך 1 שעה, או עד שהעוף הוא כבר לא ורוד, והמיצים לרוץ ברור. אם באמצעות מדחום בשר, הטמפרטורה הפנימית צריכה להיות 175 מעלות F (79 מעלות C). אם העוף הופך כהה מדי לפני שהוא סיים לבשל, לכסות את המנה עם רדיד אלומיניום.