עוגיות מערבולת בוטנים
עוגיות מערבולת בוטנים יכולות להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 528 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. מתאים ל-20 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-43 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאת בוטנים חלקה, מלח כשר, גרגרי קפה נמס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 42 דקות. נסו עוגיות מערבולת חמאת בוטנים, עוגיות מערבולת חמאת בוטנים, ו עוגיות מערבולת חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה וקמח 12 על 18 על 1 1/2-מחבת גיליון אינץ.
ממיסים יחד את החמאה, 1 פאונד של שוקולד צ ' יפס, והשוקולד הלא ממותק בקערה בינונית על פני מים רותחים. אפשר להתקרר מעט. בקערה גדולה, מערבבים (לא להכות) יחד את הביצים, גרגרי קפה, וניל, וסוכר. מערבבים את תערובת השוקולד החמה לתוך תערובת הביצים ומאפשרים להתקרר לטמפרטורת החדר.
בקערה בינונית, לנפות יחד 1 כוס קמח, אבקת אפייה, ומלח.
מוסיפים לתערובת השוקולד המקורר. לזרוק את הנותרים 12 אונקיות של שוקולד צ ' יפס בקערה בינונית עם 1/4 כוס קמח, ולאחר מכן להוסיף אותם לבלילה שוקולד.
יוצקים לתוך תבנית מוכן. כף חמאת בוטנים על החלק העליון של תערובת השוקולד ושימוש בסכין, לסובב אותו דרך תערובת השוקולד.
אופים במשך 20 דקות, ולאחר מכן להניף את תבנית האפייה על מדף התנור כדי לאלץ את האוויר לברוח בין המחבת לבין הבצק בראוני.
אופים במשך כ 10 עד 15 דקות יותר או עד קיסם יוצא נקי. אל תיקח יותר מדי! אפשר לקרר היטב, לקרר ולחתוך לריבועים גדולים.