קושיקשה
מוכן ב42 דק.
מנות20
ציון בריאות4
מגזין

עוגיות מערבולת בוטנים

עוגיות מערבולת בוטנים
עוגיות מערבולת בוטנים יכולות להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 528 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. מתאים ל-20 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-43 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאת בוטנים חלקה, מלח כשר, גרגרי קפה נמס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 42 דקות. נסו עוגיות מערבולת חמאת בוטנים, עוגיות מערבולת חמאת בוטנים, ו עוגיות מערבולת חמאת בוטנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה וקמח 12 על 18 על 1 1/2-מחבת גיליון אינץ.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
ממיסים יחד את החמאה, 1 פאונד של שוקולד צ ' יפס, והשוקולד הלא ממותק בקערה בינונית על פני מים רותחים. אפשר להתקרר מעט. בקערה גדולה, מערבבים (לא להכות) יחד את הביצים, גרגרי קפה, וניל, וסוכר. מערבבים את תערובת השוקולד החמה לתוך תערובת הביצים ומאפשרים להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
גרגירי קפה נוספים, מרוסקיםגרגירי קפה נוספים, מרוסקים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
בקערה בינונית, לנפות יחד 1 כוס קמח, אבקת אפייה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מוסיפים לתערובת השוקולד המקורר. לזרוק את הנותרים 12 אונקיות של שוקולד צ ' יפס בקערה בינונית עם 1/4 כוס קמח, ולאחר מכן להוסיף אותם לבלילה שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
יוצקים לתוך תבנית מוכן. כף חמאת בוטנים על החלק העליון של תערובת השוקולד ושימוש בסכין, לסובב אותו דרך תערובת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
אופים במשך 20 דקות, ולאחר מכן להניף את תבנית האפייה על מדף התנור כדי לאלץ את האוויר לברוח בין המחבת לבין הבצק בראוני.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
אופים במשך כ 10 עד 15 דקות יותר או עד קיסם יוצא נקי. אל תיקח יותר מדי! אפשר לקרר היטב, לקרר ולחתוך לריבועים גדולים.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן