קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

עוגת לימון מאיר שטופת שמש

עוגת לימון מאיר שטופת שמש
צריך קינוח ללא גלוטן וצמחוני? עוגת לימון "מאיר סאני" יכולה להיות מתכון מעולה לנסות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 327 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו חלמונים, מלח, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 371 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו טארט לימון מלא של מאייר, Meyer Lemon Curd Tart, ו Meyer Lemon Macadamia Nut Tart (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני תחתון וחימום תנור ל 425 ° F. כאשר התנור מוכן, פגז טארט מקורר קו עם נייר לסכל או נייר קלף ולמלא עם משקולות (אני משתמש מחדש שעועית יבשה לכך), ואופים על המתלה הנמוך ביותר של התנור במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
הסר משקולות אניה, להפוך טארט, ואופים עד הקרום התחתון הוא חום זהוב (או מעט בהיר יותר, אם אתה מעדיף את הסגנון הזה), על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
הסר קליפת עוגה מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
ממלאים רבע סיר גדול במים ומביאים את המים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מניחים קערה מעל כדי לוודא שהיא מתאימה מבלי לגעת במים. מניחים קערה על הדלפק ומוסיפים מיץ לימון, גרידת לימון, קורנפלור, חלמוני ביצה וביצה, 1 סוכר כוס, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
זנים של פטריותזנים של פטריות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
להקציף לשלב.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מניחים את הקערה בחזרה על הסיר של מים רותחים לטאטא עד התערובת מתעבה לעקביות של פודינג, 15-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
לטאטא את החמאה עד שהוא מתמוסס לחלוטין לתוך הקרד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך פגז טארט מקורר צמרמורת לפחות 4 שעות.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
10
כאשר הטארט מקורר, להביא סיר מלא 1/4 עם מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
מוסיפים את החלבונים ביצה הנותרים 1/2 כוס סוכר לקערה של מערבל לעמוד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
12
מקציפים במהירות בינונית עד שפסגות רכות מתחילות להיווצר.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
13
הסר קערה ממיקסר לעמוד ולהגדיר מעל מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
14
להקציף ביד עד התערובת מגיעה 60° כמו רשום על מדחום קריאה מיידית. בזהירות להחזיר את הקערה מיקסר לעמוד לטאטא את מרנג על מהירות גבוהה עד שהוא הופך עבה ומבריק ומחזיק פסגות המשרד.
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
15
להעביר את מרנג שקית צנרת מצויד קצה מחורץ ועיצובים צינור על טארט צונן. מחממים את התנור על הגדרת צלייה. לאחר המטגן חם, למקם את הטארט ישירות מתחתיו ולצפות בזהירות עבור מרנג כדי בראון. ברגע שיש, להסיר את הטארט מהתנור להתקרר עד שאתה מוכן לשרת. אם אתה רוצה, לקשט את הטארט עם גרידת לימון מסוכר.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן