עוגת לימון מאיר שטופת שמש
צריך קינוח ללא גלוטן וצמחוני? עוגת לימון "מאיר סאני" יכולה להיות מתכון מעולה לנסות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 327 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו חלמונים, מלח, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 371 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו טארט לימון מלא של מאייר, Meyer Lemon Curd Tart, ו Meyer Lemon Macadamia Nut Tart (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני תחתון וחימום תנור ל 425 ° F. כאשר התנור מוכן, פגז טארט מקורר קו עם נייר לסכל או נייר קלף ולמלא עם משקולות (אני משתמש מחדש שעועית יבשה לכך), ואופים על המתלה הנמוך ביותר של התנור במשך 15 דקות.
הסר משקולות אניה, להפוך טארט, ואופים עד הקרום התחתון הוא חום זהוב (או מעט בהיר יותר, אם אתה מעדיף את הסגנון הזה), על 10 דקות.
הסר קליפת עוגה מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין.
ממלאים רבע סיר גדול במים ומביאים את המים לרתיחה.
מניחים קערה מעל כדי לוודא שהיא מתאימה מבלי לגעת במים. מניחים קערה על הדלפק ומוסיפים מיץ לימון, גרידת לימון, קורנפלור, חלמוני ביצה וביצה, 1 סוכר כוס, ומלח.
מניחים את הקערה בחזרה על הסיר של מים רותחים לטאטא עד התערובת מתעבה לעקביות של פודינג, 15-20 דקות.
לטאטא את החמאה עד שהוא מתמוסס לחלוטין לתוך הקרד.
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך פגז טארט מקורר צמרמורת לפחות 4 שעות.
כאשר הטארט מקורר, להביא סיר מלא 1/4 עם מים לרתיחה.
מוסיפים את החלבונים ביצה הנותרים 1/2 כוס סוכר לקערה של מערבל לעמוד.
מקציפים במהירות בינונית עד שפסגות רכות מתחילות להיווצר.
הסר קערה ממיקסר לעמוד ולהגדיר מעל מים רותחים.
להקציף ביד עד התערובת מגיעה 60° כמו רשום על מדחום קריאה מיידית. בזהירות להחזיר את הקערה מיקסר לעמוד לטאטא את מרנג על מהירות גבוהה עד שהוא הופך עבה ומבריק ומחזיק פסגות המשרד.
להעביר את מרנג שקית צנרת מצויד קצה מחורץ ועיצובים צינור על טארט צונן. מחממים את התנור על הגדרת צלייה. לאחר המטגן חם, למקם את הטארט ישירות מתחתיו ולצפות בזהירות עבור מרנג כדי בראון. ברגע שיש, להסיר את הטארט מהתנור להתקרר עד שאתה מוכן לשרת. אם אתה רוצה, לקשט את הטארט עם גרידת לימון מסוכר.