קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת לימון מסוכר-שומר

עוגת לימון מסוכר-שומר
מנה אחת מכילה 351 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך חמאה, סודה לשתיה, ליווי: קצפת קלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת לימון מסוכר-שומר, אדממה, סלט סלרי ושומר עם לימון מסוכר, ו סלרי אסיאתי, שומר, סלט אדאמה עם לימון מסוכר, מ ' קמח, מדי.

הוראות

1
מחבת שמן קלות ותחתית שורה עם סיבוב גדול של נייר שעווה, קפלים הצדדים זמירה כדי להתאים. מעט שמן נייר. צד קו עם רצועת 2 אינץ ' רחב של נייר שעווה מספיק זמן כדי לעטוף סביב בתוך מחבת כדי לכסות קפלים, ואז מעט שמן.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
מחבתמחבת
1
חותכים נורת שומר לאורכו עם מבצעה לפרוסות עבה 1/4 אינץ ' מספיק (אודות
מרכיבים שתצטרך
נורת שומרנורת שומר
2
כדי לכסות את התחתית של מחבת עוגה.
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
3
מכסים שומר במים קרים בסיר בינוני ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שומרשומר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מנקז שומר ומניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שומרשומר
5
מוסיפים סוכר, מים (3/4 כוס), גרידה, וזרעי שומר לסיר ומביאים לסיר ומבשלים, תוך ערבוב עד שהסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומרזרעי שומר
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מוסיפים פרוסות שומר ומבשלים בעדינות עד רך שקוף ונוזל הוא מתקתק, על 40 דקות. הרם פרוסות שומר החוצה עם מזלג ולסדר דקורטיבי בתחתית מחבת העוגה. אם יש לך יותר מ 1/3 סירופ כוס, להרתיח כדי להפחית; אם פחות, להוסיף מים. סירופ מגניב מעט, ואז לשפוך (דרך מסננת בסדר רשת אם תרצה) על שומר.
מרכיבים שתצטרך
שומרשומר
סירופסירופ
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
מסננתמסננת
1
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח. הכה יחד חמאה וסוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת, ואז מכים בגוון.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
4
במהירות נמוכה, מערבבים בתערובת קמח ב 3 קבוצות, לסירוגין עם חלב חמאה, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח, ומערבבים עד רק בשילוב. בעדינות כפית הבלילה מעל ציפוי, מתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
5
אופים עד העוגה הוא חום זהוב, עץ לבחור מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי, 25 עד 30 דקות. עוגה מגניבה במחבת 15 דקות, ואז להתהפך על צלחת ולהמשיך להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
6
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
1
העוגה היא הטובה ביותר ביום שהיא נעשית אבל שומר, עטוף בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק