עוגת לימון עם קרם חמאה פטל טרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת לימון עם חמאה פטל טרי. מנה אחת מכילה 688 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 259 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, קורנפלור, קמח עוגות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: עוגת תינוק לימון עם קרם חמאה פטל טרי, עוגת יום הולדת לימון עם קרם חמאה פטל, ו עוגת לימון אנג'ל מזון מלא לימון קרד ופטל טרי.
הוראות
מעיל קל שני 9 אינץ ' מחבתות עוגה עגולות עם תרסיס אפייה. ישבנים קו עם נייר קלף ומעיל שוב עם תרסיס אפייה. התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-350 ° F.
במעבד מזון, גרידת לימון דופק ו 1 1/2 כוסות סוכר עד לא גדילי zest להישאר. (ראה הערות).
לטאטא קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, וסוכר לימון יחד בקערה גדולה. בקערה בינונית נפרדת, להקציף יחד חמאה מומסת, חלב, מיץ לימון, שמן, חלמונים, וניל.
בקערה של מיקסר עומד או קערה גדולה, מקציפים חלבונים ביצה עם מצורף לטאטא על מהירות בינונית עד פסגות רכות טופס, על 2 דקות. בהדרגה להוסיף סוכר 1/4 כוס הנותרים ולהמשיך להצליף עד פסגות נוקשות טופס, 1 עד 2 דקות יותר. אם השתמשת קערת המיקסר לעמוד, להעביר לבנים כדי להפריד את הקערה.
מניחים תערובת קמח עכשיו ריק לעמוד מיקסר קערה. עם מצורף whisk ומערבל במהירות נמוכה, בהדרגה לשפוך תערובת נוזלית ומערבבים עד החומרים משולבים כמעט באופן מלא, 15 עד 30 שניות. לגרד צדדים ותחתית של קערה עם מרית גומי. הגדל מהירות בינונית ומערבבים עד חלקה, כ -20 שניות. מקפלים בחלבון ביצה ולחלק את הבלילה שווה בין מחבתות מוכנות.
אופים עד tester מוכנס במרכז העוגות יוצא נקי, 20 עד 25 דקות.
להעביר עוגות מתלים קירור מגניב 10 דקות מחבתות. הפעל עוגות החוצה ישירות על מדפים, ולאחר מכן להפעיל כך צמרות פונות כלפי מעלה. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
הכן קרם חמאה כאשר העוגה מקורר.
מניחים 6 אונקיות פטל ו 2 כפות סוכר במעבד מזון ודופק עד חלקה. מסננים לסיר קטן ומקציפים בקורנפלור. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, ואז מבשלים מעל בינוני-נמוך עד מעובה מצטמצם כ 3 כפות, 4 עד 5 דקות.
מעבירים לקערה ומגניבים לחלוטין.
מערבבים 1 1/4 כוסות סוכר ומים בסיר בינוני עם תחתית כבדה מעל חום בינוני נמוך עד שהסוכר מתמוסס. להגדיל את החום בינוני גבוה ומרתיחים סירופ עד שהוא רושם 238-240°F על מדחום ממתקים, 5 עד 7 דקות.
בעוד סירופ רותח, מקציפים חלבונים ביצה עם מצורף מקציף במהירות בינונית עד פסגות רכות טופס, 2 עד 3 דקות. כאשר סירופ מגיע לטמפרטורה, עם מערבל פועל במהירות בינונית גבוהה, לאט ובזהירות להוסיף אותו חלבונים ביצה. לנצח עד מחוץ לקערה הוא מגניב למגע הלבן הם עבים ומבריק, על 7 דקות.
עם מיקסר במהירות בינונית, להוסיף חמאה, חתיכה אחת בכל פעם. הכה עד אור ורך, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים סירופ פטל ווניל ומערבבים עד בשילוב, כ -30 שניות. בחר 20 פטל לקישוט ולקפל את הנותרים עם מרית גומי—זה בסדר להם להיות מרוסק.
כדי להרכיב, מניחים עגול עוגה אחת על צלחת הגשה או דוכן עוגה להתפשט עם כ 2 כוסות חמאה. למעלה עם העוגה השנייה עגולה וכפור הצדדים העליון של עוגה עם קרם חמאה הנותרים.