עוגת לימון: קרוסטטה די לימון
צריך קינוח צמחוני? עוגת לימון: Crostata di Limone יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 371 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם ביצה, מיץ לימון, שקדים טחונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכונים דומים: ספגטי אל לימון (עם לימון ), עוף הלימון המפורסם של ראו (פולו אל לימון), ו לחמניות עגל עם לימון ופטריות: Involtini di Vitello al Limone.
הוראות
משמנים את התחתית ואת הצדדים של מחבת טארט 9 אינץ ' עם חמאה ומניחים בצד.
לזרוק יחד את הקמח, שקדים, וסוכר.
חותכים את החמאה לתערובת היבשה עד שהיא עקביות של פירורי לחם עדינים.
מוסיפים 1 ביצה ומלח ומערבבים היטב, לישה מעט. צור את הבצק לכדור, לעטוף בניילון נצמד, ומקרר בזמן שאתה עושה את המילוי.
מקציפים את 4 חלמונים עם הסוכר עד עבה מאוד, ואז להכות את גרידת לימון ומיץ.
להעביר את התערובת לחלק העליון של דוד כפול ולהגדיר מעל מים רותחים בקושי. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד התערובת הופכת עבה, על 15 עד 20 דקות.
הסר מהחום והנח בצד כדי להתקרר מעט.
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
מגלגלים את הבצק, אם אתה יכול, בין 2 גיליונות של נייר שעווה.
מניחים במחבת ודוקרים את הבצק במזלג על כל החלק התחתון, בשורה עם נייר שעווה, וממלאים שעועית יבשה או אורז כדי למנוע מהתחתית לנשוף.
מניחים בתנור ואופים 10 דקות, ולאחר מכן להסיר את הנייר ושעועית, ומבשלים 5 דקות נוספות.
בינתיים, לנצח את 4 חלבונים ביצה עד נוקשה מאוד לקפל אותם לתוך תערובת לימון מקורר.
הסר את מעטפת העוגה מהתנור ולהפחית את הטמפרטורה ל 325 מעלות F.
מורחים את מילוי הלימון על קליפת העוגה ואופים במשך 10 עד 15 דקות, או עד המילוי מוגדר היטב.