עוגת לימון שחור 'Blackbirds' ארבע ועשרים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ארבעה & עשרים Blackbirds' עוגת לימון שחור תחתון. מנה אחת מכילה 418 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, מלח כשר, שמנת כבדה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו עוגת Junipear של ארבע ועשרים ציפורים שחורות, ארבע ועשרים בלאקבירדס' ביצה 'N' גרוג פאי, ו עוגת שוקולד צ' ילי ירוקה של Four & Twenty Blackbirds (מתכונים דומים).
הוראות
הערה: הפוך את קרום העוגה לפני הכנת המילוי וגנאש. לקבלת הוראות קרום, כולל prebaking, לדלג על bottom.To הפוך את שכבת גנאש, להביא 1/4 כוס של שמנת כבדה רק לרתיחה מעל חום בינוני בסיר כבד תחתית.
הסר מהחום ושופכים את חתיכות השוקולד.
לסובב את הקרם סביב להפיץ ולכסות את השוקולד.
בואו לשבת במשך 5 דקות, ולאחר מכן להקציף בעדינות לשלב.
גרדו את הגנאש לתוך קליפת העוגה המקוררת והתפשטו באופן שווה על הקרקעית ובאמצע הדרך במעלה הצדדים.
מקררים את הקליפה כדי להגדיר את הגנאש בעת ביצוע המילוי.
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים מראש את התנור ל 325 ° F.
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, לשלב את הביצים, חלמון ביצה, סוכר, מלח, ומערבבים על מהירות בינונית עד עבה היטב בשילוב.
מערבבים את מיצי לימון ותפוז ו zests ואת הנותרים 1/2 כוס שמנת כבדה להתמזג היטב.
מניחים את מעטפת העוגה מרופדת גנאש על תבנית אפייה מעוטרת.
מסננים את המילוי דרך מסננת בסדר רשת ישירות לתוך קליפת העוגה, או מסננים אותו לתוך קערה נפרדת ולאחר מכן לשפוך אותו לתוך הקליפה.
אופים על המדף האמצעי של התנור במשך 25 עד 30 דקות, מסתובב 180 מעלות כאשר הקצוות מתחילים להגדיר, 15 עד 20 דקות באמצעות אפייה.
העוגה הסתיימה כאשר הקצוות נקבעים והמרכז כבר לא נוזלי אבל עדיין די מתנדנד.
היזהר לא overbake או פודינג יכול להפריד.
המילוי ימשיך לבשל ולהגדיר לאחר העוגה מוסר מהתנור.
אפשר להתקרר לחלוטין על מתלה תיל, 2 עד 3 שעות.
מגישים מעט חם, בטמפרטורת החדר, או מגניב.
העוגה תשמור בקירור במשך 2 ימים או בטמפרטורת החדר במשך 1 יום.
עבור הקרום: מערבבים את הקמח, המלח והסוכר יחד בקערה גדולה.
מוסיפים את חתיכות החמאה ואת המעיל עם תערובת הקמח באמצעות מגרד ספסל או מרית.
עם בלנדר מאפה, לחתוך את החמאה לתערובת הקמח, עובד במהירות עד חתיכות בגודל אפונה בעיקר להישאר (כמה חתיכות גדולות יותר בסדר; להיזהר לא overblend).
מערבבים את המים, חומץ סיידר, וקרח בכוס מדידה גדולה או קערה.
מפזרים 2 כפות של תערובת מי קרח על תערובת הקמח, ומערבבים וחותכים אותו עם מגרד ספסל או מרית עד שהוא משולב באופן מלא.
הוסף עוד מתערובת מי הקרח, 1 עד 2 כפות בכל פעם, באמצעות מגרד הספסל או הידיים שלך (או שניהם) לערבב עד הבצק מגיע יחד בכדור, עם כמה חתיכות יבשות שנותרו.
לסחוט ולצבוט עם קצות האצבעות שלך כדי להביא את כל הבצק יחד, לפזר חתיכות יבשות עם טיפות קטנות יותר של תערובת מי קרח, במידת הצורך, כדי לשלב.
לעצב את הבצק לתוך דיסק שטוח, לעטוף פלסטיק, להכניס למקרר לפחות 1 שעה, רצוי לילה, כדי לתת את הקרום זמן רך. עטוף היטב, הבצק יכול להיות בקירור במשך 3 ימים או קפוא במשך 1 חודש.
טיפים להכנת מראש: יש קרום התגלגל, crimped, ונח במקרר לפחות 30 דקות. כאשר הוא מקורר לחלוטין, להשתמש במזלג כדי לדקור בכל רחבי הקרקעית והצדדים, 15 עד 20 פעמים. צעד זה, הנקרא עגינה, עוזר לחסל את בועות האוויר שיכולות להיווצר כאשר הבצק חשוף לחום וגם מונע מהקרום להתכווץ.
מניחים את מדפי התנור בתחתית ובמרכז העמדות, מניחים תבנית אפייה מעוטרת על המדף הנמוך ביותר, ומחממים את התנור ל-425F. הכינו 1 לבן ביצה מעורבב עם 1 כפית מים כדי להבריש את הקרום עם במהלך האפייה. זיגוג זה פועל ללחלחוף על הקרקעית והצדדים של הקרום שייחשף למילוי. זה לא לגמרי הכרחי, אבל עושה עבור מוצר סופי טוב יותר.
כאשר הקרום קפוא מוצק (כ 10 דקות), קו אותו בחוזקה עם חתיכה או שניים של רדיד אלומיניום. ודא הקצוות crimped מכוסים לחלוטין ואין פערים בין רדיד לבין הקרום.
יוצקים משקולות עוגה או שעועית לתוך המחבת ולהפיץ אותם כך שהם מרוכזים יותר על קצה הקליפה מאשר במרכז.
מניחים את המחבת על תבנית האפייה שחוממה מראש ואופים במשך 20 דקות, עד הקצוות המסולסלים נקבעים אבל לא השחמה.
הסר את המחבת ואת תבנית האפייה מהתנור, הרם את נייר הכסף ואת משקולות עוגה, ולתת את הקרום להתקרר לרגע. השתמש במברשת מאפה כדי לכסות את החלק התחתון ואת הצדדים עם שכבה דקה של זיגוג לבן ביצה (1 ביצה לבן חטף עם 1 כפית מים) כדי moistureproof את הקרום. החזירו את המחבת, על תבנית האפייה, למדף האמצעי של התנור והמשיכו לאפות עוד 3 דקות.
הסר להתקרר לחלוטין לפני המילוי.