קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת לימון שחור 'Blackbirds' ארבע ועשרים

עוגת לימון שחור 'Blackbirds' ארבע ועשרים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ארבעה & עשרים Blackbirds' עוגת לימון שחור תחתון. מנה אחת מכילה 418 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, מלח כשר, שמנת כבדה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו עוגת Junipear של ארבע ועשרים ציפורים שחורות, ארבע ועשרים בלאקבירדס' ביצה 'N' גרוג פאי, ו עוגת שוקולד צ' ילי ירוקה של Four & Twenty Blackbirds (מתכונים דומים).

הוראות

1
הערה: הפוך את קרום העוגה לפני הכנת המילוי וגנאש. לקבלת הוראות קרום, כולל prebaking, לדלג על bottom.To הפוך את שכבת גנאש, להביא 1/4 כוס של שמנת כבדה רק לרתיחה מעל חום בינוני בסיר כבד תחתית.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר מהחום ושופכים את חתיכות השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
3
לסובב את הקרם סביב להפיץ ולכסות את השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
4
בואו לשבת במשך 5 דקות, ולאחר מכן להקציף בעדינות לשלב.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
גרדו את הגנאש לתוך קליפת העוגה המקוררת והתפשטו באופן שווה על הקרקעית ובאמצע הדרך במעלה הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
6
מקררים את הקליפה כדי להגדיר את הגנאש בעת ביצוע המילוי.
7
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים מראש את התנור ל 325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, לשלב את הביצים, חלמון ביצה, סוכר, מלח, ומערבבים על מהירות בינונית עד עבה היטב בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מערבבים את מיצי לימון ותפוז ו zests ואת הנותרים 1/2 כוס שמנת כבדה להתמזג היטב.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
10
מניחים את מעטפת העוגה מרופדת גנאש על תבנית אפייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
11
מסננים את המילוי דרך מסננת בסדר רשת ישירות לתוך קליפת העוגה, או מסננים אותו לתוך קערה נפרדת ולאחר מכן לשפוך אותו לתוך הקליפה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
אופים על המדף האמצעי של התנור במשך 25 עד 30 דקות, מסתובב 180 מעלות כאשר הקצוות מתחילים להגדיר, 15 עד 20 דקות באמצעות אפייה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
העוגה הסתיימה כאשר הקצוות נקבעים והמרכז כבר לא נוזלי אבל עדיין די מתנדנד.
14
היזהר לא overbake או פודינג יכול להפריד.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
15
המילוי ימשיך לבשל ולהגדיר לאחר העוגה מוסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
אפשר להתקרר לחלוטין על מתלה תיל, 2 עד 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
17
מגישים מעט חם, בטמפרטורת החדר, או מגניב.
18
העוגה תשמור בקירור במשך 2 ימים או בטמפרטורת החדר במשך 1 יום.
19
עבור הקרום: מערבבים את הקמח, המלח והסוכר יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
20
מוסיפים את חתיכות החמאה ואת המעיל עם תערובת הקמח באמצעות מגרד ספסל או מרית.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
21
עם בלנדר מאפה, לחתוך את החמאה לתערובת הקמח, עובד במהירות עד חתיכות בגודל אפונה בעיקר להישאר (כמה חתיכות גדולות יותר בסדר; להיזהר לא overblend).
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
22
מערבבים את המים, חומץ סיידר, וקרח בכוס מדידה גדולה או קערה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
23
מפזרים 2 כפות של תערובת מי קרח על תערובת הקמח, ומערבבים וחותכים אותו עם מגרד ספסל או מרית עד שהוא משולב באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
24
הוסף עוד מתערובת מי הקרח, 1 עד 2 כפות בכל פעם, באמצעות מגרד הספסל או הידיים שלך (או שניהם) לערבב עד הבצק מגיע יחד בכדור, עם כמה חתיכות יבשות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
25
לסחוט ולצבוט עם קצות האצבעות שלך כדי להביא את כל הבצק יחד, לפזר חתיכות יבשות עם טיפות קטנות יותר של תערובת מי קרח, במידת הצורך, כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
26
לעצב את הבצק לתוך דיסק שטוח, לעטוף פלסטיק, להכניס למקרר לפחות 1 שעה, רצוי לילה, כדי לתת את הקרום זמן רך. עטוף היטב, הבצק יכול להיות בקירור במשך 3 ימים או קפוא במשך 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
27
טיפים להכנת מראש: יש קרום התגלגל, crimped, ונח במקרר לפחות 30 דקות. כאשר הוא מקורר לחלוטין, להשתמש במזלג כדי לדקור בכל רחבי הקרקעית והצדדים, 15 עד 20 פעמים. צעד זה, הנקרא עגינה, עוזר לחסל את בועות האוויר שיכולות להיווצר כאשר הבצק חשוף לחום וגם מונע מהקרום להתכווץ.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
28
מניחים את הקרום במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
29
מניחים את מדפי התנור בתחתית ובמרכז העמדות, מניחים תבנית אפייה מעוטרת על המדף הנמוך ביותר, ומחממים את התנור ל-425F. הכינו 1 לבן ביצה מעורבב עם 1 כפית מים כדי להבריש את הקרום עם במהלך האפייה. זיגוג זה פועל ללחלחוף על הקרקעית והצדדים של הקרום שייחשף למילוי. זה לא לגמרי הכרחי, אבל עושה עבור מוצר סופי טוב יותר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
30
כאשר הקרום קפוא מוצק (כ 10 דקות), קו אותו בחוזקה עם חתיכה או שניים של רדיד אלומיניום. ודא הקצוות crimped מכוסים לחלוטין ואין פערים בין רדיד לבין הקרום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
31
יוצקים משקולות עוגה או שעועית לתוך המחבת ולהפיץ אותם כך שהם מרוכזים יותר על קצה הקליפה מאשר במרכז.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
32
מניחים את המחבת על תבנית האפייה שחוממה מראש ואופים במשך 20 דקות, עד הקצוות המסולסלים נקבעים אבל לא השחמה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
33
הסר את המחבת ואת תבנית האפייה מהתנור, הרם את נייר הכסף ואת משקולות עוגה, ולתת את הקרום להתקרר לרגע. השתמש במברשת מאפה כדי לכסות את החלק התחתון ואת הצדדים עם שכבה דקה של זיגוג לבן ביצה (1 ביצה לבן חטף עם 1 כפית מים) כדי moistureproof את הקרום. החזירו את המחבת, על תבנית האפייה, למדף האמצעי של התנור והמשיכו לאפות עוד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
מברשת מאפהמברשת מאפה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
34
הסר להתקרר לחלוטין לפני המילוי.