עוגת לימייד
עוגת לימייד לוקחת בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 12 גרם חלבון, 44 גרם שומן, ובסך הכל 954 קלוריות. מתכון זה משמש 10. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכלמתכונים דורש קרום קרקר גרהם, תרכיז ליים, חלב מרוכז ותוספת מוקצפת. 56 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 71%, וזה טוב. עוגת ליים עם קרום אגוז גרהם, לימייד, ו לימייד דובדבן דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מערבבים סיד (עשוי להחליף תרכיז לימונדה) וחלב מרוכז ממותק בקערה גדולה. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף לא חלבי.
יוצקים מילוי לקרום קרקר גרהם. מצננים 2 עד 3 שעות.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
ניתן לשלב פאי עם וין סנטו, ריזלינג הקציר המאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. אתה יכול לנסות אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג
המלאך של מסינה הוף הוא יין קינוח פריך ומתוק, שנקטף מהבחירה האחרונה של ריזלינג כשהענבים כמעט צימוקים. מושלם עם פירות, עוגת גבינה וקינוחי שוקולד קלים ומתוקים.