פאי בראוני חמאת בוטנים
את המתכון של פאי בראוני חמאת בוטנים אפשר להכין בערך תוך 40 דקות . מתכון זה מכיל 10 מנות עם 347 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -19 גרם שומן כל אחת. תמורת 58 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם תערובת פאדג' בראוניז, שמן קנולן, מים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזו. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זה עובד היטב כקינוח. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 15% . הציון הזה גרוע למדי. נסו בראוני פאי חמאת בוטנים , פאי בראוני בייגלה חמאת בוטנים ופאי בראוני עוגת גבינה חמאת בוטנים סניקרס (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את תערובת הבראוניז, המים, השמן והביצה עד לתערובת אחידה.
מורחים לתוך 9 אינץ' משומן. צלחת פאי.
אופים ב-325 מעלות למשך 12 דקות. בעזרת מרית מתכת, מורחים את הבלילה על דפנות צלחת הפאי.
אופים 8-13 דקות יותר או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים לחלוטין על רשת.
בינתיים, בסיר קטן, מערבבים תערובת פודינג וחלב. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהתערובת מגיעה לרתיחה. מבשלים ומערבבים עוד 1-2 דקות או עד שמסמיך.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה חמאת בוטנים עד לקבלת תערובת אחידה.
מעבירים לקערה קטנה. מכסים ומקררים עד לצינון.
מורחים בתוספת מוקצפת; מפזרים בוטנים. מצננים שעתיים לפני ההגשה.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
Vin Santo, Late Harvest Riesling ולמברוסקו דולצ'ה הם הבחירות המובילות שלי עבור פאי. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. הריזלינג של Angel Late Harvest עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
Angel Late Harvest ריזלינג
האנג'ל של מסינה הוף הוא יין קינוח פריך ומתוק, שנבצר מהבחירה האחרונה של ריזלינג כשהענבים כמעט צימוקים. מושלם עם פירות, עוגת גבינה וקינוחי שוקולד קלילים ומתוקים.