קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת לירה כתומה Ricotta עם תותים

עוגת לירה כתומה Ricotta עם תותים
גשו לסופר וקנו מלח כשר, תותים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת לירה ריקוטה כתומה עם תותים, עוגת לירה כתומה ריקוטן עם תותים אמרטו, ו עוגת לירה ריקוטה כתומה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F. גריז 9 על ידי 5 על 3 אינץ מחבת כיכר עם חמאה. בקערה בינונית מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
קערהקערה
תנורתנור
3
באמצעות מיקסר חשמלי, קרם יחד את החמאה, ריקוטה, וסוכר עד אור ורך, על 3 דקות. עם המכונה פועלת, להוסיף את הביצים 1 בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
4
מוסיף את וניל, גרידת תפוז, ואמרטו עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
ליקר Amarettoליקר Amaretto
ונילוניל
5
הוסף את החומרים יבשים, כמות קטנה בכל פעם, עד רק incorporated.
6
יוצקים את התערובת לתוך המחבת מוכן ואופים עד קיסם יוצא נקי ואת העוגה מתחילה למשוך מן הצדדים של המחבת, על 45 עד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
מחבתמחבת
7
תן את העוגה מגניב במחבת במשך 10 דקות ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין. באמצעות מסננת רשת, אבק העוגה מקורר עם אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
מסננתמסננת
מחבתמחבת
8
בינתיים, מניחים את התותים (או עליונות תפוזים) בקערה קטנה עם הנותרים 1 כף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
כתוםכתום
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
תן לשבת עד המיצים התאחדו סביב התותים.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
10
כדי לשרת, פורסים את העוגה ומגישים עם כפית של תותים ומיצים שלהם מעל החלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים