עוגת לירה כתומה Ricotta עם תותים
גשו לסופר וקנו מלח כשר, תותים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת לירה ריקוטה כתומה עם תותים, עוגת לירה כתומה ריקוטן עם תותים אמרטו, ו עוגת לירה ריקוטה כתומה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F. גריז 9 על ידי 5 על 3 אינץ מחבת כיכר עם חמאה. בקערה בינונית מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח. מערבבים לשלב.
באמצעות מיקסר חשמלי, קרם יחד את החמאה, ריקוטה, וסוכר עד אור ורך, על 3 דקות. עם המכונה פועלת, להוסיף את הביצים 1 בכל פעם.
מוסיף את וניל, גרידת תפוז, ואמרטו עד בשילוב.
הוסף את החומרים יבשים, כמות קטנה בכל פעם, עד רק incorporated.
יוצקים את התערובת לתוך המחבת מוכן ואופים עד קיסם יוצא נקי ואת העוגה מתחילה למשוך מן הצדדים של המחבת, על 45 עד 50 דקות.
תן את העוגה מגניב במחבת במשך 10 דקות ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין. באמצעות מסננת רשת, אבק העוגה מקורר עם אבקת סוכר.
בינתיים, מניחים את התותים (או עליונות תפוזים) בקערה קטנה עם הנותרים 1 כף סוכר.
תן לשבת עד המיצים התאחדו סביב התותים.
כדי לשרת, פורסים את העוגה ומגישים עם כפית של תותים ומיצים שלהם מעל החלק העליון של העוגה.
מרכיבים
2(חוֹרֶף)Amaretto3(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסים1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(1 1/2 מקלות) חמאה, טמפרטורת החדר, ועוד כדי לשמן את תבנית האפייה3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח עוגה3largesקרום פאי פירורים (קיבלר)11 קילו קישואים,תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1כתום, מקונן3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת ריקוטה עם חלב מלא1פיינטתותים, קליפות ו לרבעים או 3 תפוזים, לחתוך לעליונות3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר, בתוספת 1 כף11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס