עוגת לירה מלאה בפירות חג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת חצי קילו מלא פרי חג. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 514 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. גשו לסופר וקנו סוכר, חמוציות, משמשים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: עוגת קילו בגריל ממולאת בקרם, עוגת ליטרת חג, ו עוגת ליטרת חג.
הוראות
מחממים ברנדי בסיר 1 ליטר מעל חום נמוך עד חם, ולאחר מכן להסיר מחום ומערבבים פירות יבשים. לכסות ולתת לעמוד 30 דקות.
מחממים תנור ל 325°f עם מתלה באמצע. הפוך את התחתית של מחבת springform ולנעול בצד. מחבת חמאה ואבק בנדיבות עם קמח, לדפוק את עודף.
טוחנים היטב 3/4 כוס שקדים עם 1/4 כוס סוכר במעבד מזון, ולאחר מכן לטאטא יחד עם קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה.
לנצח חמאה הנותרים 3/4 כוס סוכר עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, על 5 דקות.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת (הבלילה תופיע מקושקשת), ולאחר מכן להוסיף וניל, גרידה, ופירות עם ברנדי ולהכות עד משולב היטב, על 2 דקות.
במהירות נמוכה, לערבב בתערובת קמח עד incorporated. הבלילה כפית למחבת, להחליק אותו, העליון עם הנותרים 1/3 כוס שקדים.
אופים עד מפרט עץ ארוך מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי, 1 1/2 עד 1 3/4 שעות. הפעל מרית מתכת דקה סביב הצד של העוגה, ואז להתקרר במחבת על מתלה 10 דקות.
בינתיים, להמיס ריבה עם ליקר בסיר כבד קטן על חום בינוני, ערבוב, ואז מסננים זיגוג דרך מסננת לתוך קערה קטנה, זורק מוצקים.
לשחרר את הצד של העוגה עם מרית מתכת דקה שוב, ואז להסיר את הצד של המחבת ולשחרר את החלק התחתון של העוגה.
העברת עוגה מחבת למתלה ומברשת זיגוג מעל העוגה.
עוגה מגניבה לחלוטין, בערך 3 שעות.
* העוגה משפרת בטעם אם עשה 1 יום קדימה. * העוגה שומרת, עטופה בנייר קלף, ואז לסכל, ולשים בשקית אטומה, בטמפרטורת החדר 5 ימים או קפוא 2 שבועות (להביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה).