קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

עוגת לירה מלאה בפירות חג

עוגת לירה מלאה בפירות חג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת חצי קילו מלא פרי חג. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 514 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. גשו לסופר וקנו סוכר, חמוציות, משמשים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: עוגת קילו בגריל ממולאת בקרם, עוגת ליטרת חג, ו עוגת ליטרת חג.

הוראות

1
מחממים ברנדי בסיר 1 ליטר מעל חום נמוך עד חם, ולאחר מכן להסיר מחום ומערבבים פירות יבשים. לכסות ולתת לעמוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשיםפירות יבשים
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מחממים תנור ל 325°f עם מתלה באמצע. הפוך את התחתית של מחבת springform ולנעול בצד. מחבת חמאה ואבק בנדיבות עם קמח, לדפוק את עודף.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
טוחנים היטב 3/4 כוס שקדים עם 1/4 כוס סוכר במעבד מזון, ולאחר מכן לטאטא יחד עם קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
לנצח חמאה הנותרים 3/4 כוס סוכר עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת (הבלילה תופיע מקושקשת), ולאחר מכן להוסיף וניל, גרידה, ופירות עם ברנדי ולהכות עד משולב היטב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
6
במהירות נמוכה, לערבב בתערובת קמח עד incorporated. הבלילה כפית למחבת, להחליק אותו, העליון עם הנותרים 1/3 כוס שקדים.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
אופים עד מפרט עץ ארוך מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי, 1 1/2 עד 1 3/4 שעות. הפעל מרית מתכת דקה סביב הצד של העוגה, ואז להתקרר במחבת על מתלה 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
בינתיים, להמיס ריבה עם ליקר בסיר כבד קטן על חום בינוני, ערבוב, ואז מסננים זיגוג דרך מסננת לתוך קערה קטנה, זורק מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
(מקרטון)(מקרטון)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
9
לשחרר את הצד של העוגה עם מרית מתכת דקה שוב, ואז להסיר את הצד של המחבת ולשחרר את החלק התחתון של העוגה.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
העברת עוגה מחבת למתלה ומברשת זיגוג מעל העוגה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
עוגה מגניבה לחלוטין, בערך 3 שעות.
1
* העוגה משפרת בטעם אם עשה 1 יום קדימה. * העוגה שומרת, עטופה בנייר קלף, ואז לסכל, ולשים בשקית אטומה, בטמפרטורת החדר 5 ימים או קפוא 2 שבועות (להביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה).
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה