קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

עוגת לירה מלאה בפירות חג

עוגת לירה מלאה בפירות חג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת חצי קילו מלא פרי חג. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 514 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. גשו לסופר וקנו סוכר, חמוציות, משמשים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: עוגת קילו בגריל ממולאת בקרם, עוגת ליטרת חג, ו עוגת ליטרת חג.

הוראות

1
מחממים ברנדי בסיר 1 ליטר מעל חום נמוך עד חם, ולאחר מכן להסיר מחום ומערבבים פירות יבשים. לכסות ולתת לעמוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשיםפירות יבשים
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מחממים תנור ל 325°f עם מתלה באמצע. הפוך את התחתית של מחבת springform ולנעול בצד. מחבת חמאה ואבק בנדיבות עם קמח, לדפוק את עודף.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
טוחנים היטב 3/4 כוס שקדים עם 1/4 כוס סוכר במעבד מזון, ולאחר מכן לטאטא יחד עם קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
לנצח חמאה הנותרים 3/4 כוס סוכר עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת (הבלילה תופיע מקושקשת), ולאחר מכן להוסיף וניל, גרידה, ופירות עם ברנדי ולהכות עד משולב היטב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
6
במהירות נמוכה, לערבב בתערובת קמח עד incorporated. הבלילה כפית למחבת, להחליק אותו, העליון עם הנותרים 1/3 כוס שקדים.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
אופים עד מפרט עץ ארוך מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי, 1 1/2 עד 1 3/4 שעות. הפעל מרית מתכת דקה סביב הצד של העוגה, ואז להתקרר במחבת על מתלה 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
בינתיים, להמיס ריבה עם ליקר בסיר כבד קטן על חום בינוני, ערבוב, ואז מסננים זיגוג דרך מסננת לתוך קערה קטנה, זורק מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
(מקרטון)(מקרטון)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
לשחרר את הצד של העוגה עם מרית מתכת דקה שוב, ואז להסיר את הצד של המחבת ולשחרר את החלק התחתון של העוגה.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
העברת עוגה מחבת למתלה ומברשת זיגוג מעל העוגה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
עוגה מגניבה לחלוטין, בערך 3 שעות.
1
* העוגה משפרת בטעם אם עשה 1 יום קדימה. * העוגה שומרת, עטופה בנייר קלף, ואז לסכל, ולשים בשקית אטומה, בטמפרטורת החדר 5 ימים או קפוא 2 שבועות (להביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה).
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ