עוגת לערבב עוגיות שוקולד חמאת בוטנים
עוגת לערבב עוגיות שוקולד חמאת בוטנים דורש סביב 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 54 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 105 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תערובת עוגת שוקולד בטי פאדג', חמאת בוטנים שמנת, חמאת בוטנים שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 30%. נסו חמאת בוטנים עוגיות שוקולד צ'יפס, מוות על ידי חמאת בוטנים: עוגיות חמאת בוטנים עם שוקולד חמאת בוטנים כוסות, ו עוגת שוקולד חלב עם ציפוי חמאת בוטנים וחמאת בוטנים פריכים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 191° (350f עבור גיליון עוגיות כהה או nonstick). תרסיס גיליון עוגיות עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, לנצח תערובת עוגה, 3/4 כוס חמאת בוטנים, המים, וניל וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית על 1 דקה או עד מעורבב. מערבבים בעדינות בשוקולד צ ' יפס. על גבי גיליון עוגיות, טיפה בצק על ידי כפית מעוגלתעל 2 סנטימטרים זה מזה.
אופים 7 עד 9 דקות או עד סט. מגניב 1 דקה; להסיר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 10 דקות.
בקערה בינונית, מערבבים יחד מרכיבים זיגוג. עוגיות כפור עם ציפוי. החנות מכוסה.