קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מהמורות (עוגת שוקולד עם קרם חמאה וניל שוקולד פאדג')

עוגת מהמורות (עוגת שוקולד עם קרם חמאה וניל שוקולד פאדג')
אם יש לך vanillan extract, buttermilk, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. נסו עוגת שוקולד פאדג'עם ציפוי קרם חמאה וניל וזיגוג גנאש שוקולד, עוגת שוקולד עם מילוי פאדג'מוקצף וקרם חמאה שוקולד, ו עוגת שוקולד עם קרם חמאה וניל (מתכונים דומים).

הוראות

1
הגדר מתלה תנור למצב האמצעי ולחמם מראש תנור ל 191°. משמנים מחבת 9 על 13 אינץ ' או צלחת אפייה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הוסף 2 כפות אבקת קקאו למחבת ולנער ברז מחבת בעדינות עד החמאה מצופה לחלוטין בקקאו. להטות את עודף.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
בקערה של מערבל לעמוד, לשלב קקאו וקפה, להכות על מהירות בינונית במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים שמן, מכים במשך 30 שניות; מוסיפים חלב חמאה, מכים במשך 30 שניות; מוסיפים סודה לשתייה, מכים במשך 30 שניות; מוסיפים מלח, מכים במשך 30 שניות; מוסיפים וניל, מכים במשך 30 שניות; מוסיפים ביצים, מכים במשך 30 שניות; מוסיפים סוכרים, מכים במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים קמח ומכים על 5 דקות כדי להסיר כל גושים. הבלילה עלולה להתחיל לבעבע.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
6
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ולהשתמש במרית כדי להחליק את החלק העליון.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
אופים עד tester עוגה יוצא נקי, 35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
העברה למתלה ולאפשר להתקרר לפחות 30 דקות.
9
העברה למקפיא לפחות שעה ועד לילה.
10
לקבלת קרם חמאה: בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, קרם יחד חמאה וקיצור על מהירות בינונית עד אור ורך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
הוסף סוכר של ממתקים ומערבבים לשלב באופן מלא, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
12
מוסיפים תמצית וניל ומערבבים עד מעורבב, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
13
מעבירים ציפוי לשקית צנרת עם קצה עגול גדול. מקררים לפחות 15 דקות כדי לחזק את הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
14
ציפוי צינור לרוחב לשבעה קווים רחבים 1 אינץ מרווח 1 אינץ ' זה מזה (כל "בליטה" צריך לרוץ אורך העוגה, 9 אינץ ' ארוך). להחזיר את העוגה למקפיא לפחות 30 דקות כדי להגדיר את הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
15
עבור פאדג': בקערה גדולה להקציף יחד חמאה, סוכר קונדיטור ווניל ולהניח בצד. בסיר בינוני, לשלב, סוכר, קקאו, סירופ תירס, מלח ו 1 מקל שווה של חמאה. מערבבים מדי פעם כדי לשלב באופן מלא חמאה כפי שהוא נמס ואז להביא תערובת לרתיחה מעל חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
נייר אורזנייר אורז
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
16
מבשלים עד רישום תערובת 116° על ממתקים או מיד לקרוא מדחום (כמות קטנה ירד לתוך מים קרים צריך ליצור כדור רך, גמיש), ולאחר מכן להסיר מן החום. בעוד לטאטא כל הזמן, להוסיף תערובת חמה תערובת חלב חמאה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
17
להוסיף חתיכות חמאה שנותרו ולהמשיך לטאטא עד משולב באופן מלא תערובת יש מקורר (ציפוי חייב להיות רק מעט חם).
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
18
הסר עוגה חלבית מהמקפיא ושופכים ציפוי מקורר על העוגה במשיכות ארוכות כדי לכסות לחמניות חמאה לחלוטין. הערה: ציפוי יהיה דק דמוי צלחת. עבודה במהירות ובאופן שווה תוכל לכסות לחלוטין את בליטות עם שכבה דקה של ציפוי, בעוד" זיגוג נגר " תיצור כיסים fudgy לאורך פני השטח ליד בליטות כי יהיה המשרד במקפיא. להחזיר את העוגה למקפיא לפחות 30 דקות יותר להגדיר. סכין חיתוך קטנה ויעילה ביותר לחיתוך תוך שמירה על המראה הייחודי של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
19
מגישים צונן ולאחסן שאריות במקרר או במקפיא.