עוגת מהמורות (עוגת שוקולד עם קרם חמאה וניל שוקולד פאדג')
אם יש לך vanillan extract, buttermilk, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. נסו עוגת שוקולד פאדג'עם ציפוי קרם חמאה וניל וזיגוג גנאש שוקולד, עוגת שוקולד עם מילוי פאדג'מוקצף וקרם חמאה שוקולד, ו עוגת שוקולד עם קרם חמאה וניל (מתכונים דומים).
הוראות
1
הגדר מתלה תנור למצב האמצעי ולחמם מראש תנור ל 191°. משמנים מחבת 9 על 13 אינץ ' או צלחת אפייה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הוסף 2 כפות אבקת קקאו למחבת ולנער ברז מחבת בעדינות עד החמאה מצופה לחלוטין בקקאו. להטות את עודף.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
בקערה של מערבל לעמוד, לשלב קקאו וקפה, להכות על מהירות בינונית במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים שמן, מכים במשך 30 שניות; מוסיפים חלב חמאה, מכים במשך 30 שניות; מוסיפים סודה לשתייה, מכים במשך 30 שניות; מוסיפים מלח, מכים במשך 30 שניות; מוסיפים וניל, מכים במשך 30 שניות; מוסיפים ביצים, מכים במשך 30 שניות; מוסיפים סוכרים, מכים במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעים
5
מוסיפים קמח ומכים על 5 דקות כדי להסיר כל גושים. הבלילה עלולה להתחיל לבעבע.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ולהשתמש במרית כדי להחליק את החלק העליון.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
אופים עד tester עוגה יוצא נקי, 35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
העברה למתלה ולאפשר להתקרר לפחות 30 דקות.
9
העברה למקפיא לפחות שעה ועד לילה.
10
לקבלת קרם חמאה: בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, קרם יחד חמאה וקיצור על מהירות בינונית עד אור ורך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
הוסף סוכר של ממתקים ומערבבים לשלב באופן מלא, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
12
מוסיפים תמצית וניל ומערבבים עד מעורבב, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
13
מעבירים ציפוי לשקית צנרת עם קצה עגול גדול. מקררים לפחות 15 דקות כדי לחזק את הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
14
ציפוי צינור לרוחב לשבעה קווים רחבים 1 אינץ מרווח 1 אינץ ' זה מזה (כל "בליטה" צריך לרוץ אורך העוגה, 9 אינץ ' ארוך). להחזיר את העוגה למקפיא לפחות 30 דקות כדי להגדיר את הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
15
עבור פאדג': בקערה גדולה להקציף יחד חמאה, סוכר קונדיטור ווניל ולהניח בצד. בסיר בינוני, לשלב, סוכר, קקאו, סירופ תירס, מלח ו 1 מקל שווה של חמאה. מערבבים מדי פעם כדי לשלב באופן מלא חמאה כפי שהוא נמס ואז להביא תערובת לרתיחה מעל חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
16
מבשלים עד רישום תערובת 116° על ממתקים או מיד לקרוא מדחום (כמות קטנה ירד לתוך מים קרים צריך ליצור כדור רך, גמיש), ולאחר מכן להסיר מן החום. בעוד לטאטא כל הזמן, להוסיף תערובת חמה תערובת חלב חמאה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
רוטב חם שמן שומשום
17
להוסיף חתיכות חמאה שנותרו ולהמשיך לטאטא עד משולב באופן מלא תערובת יש מקורר (ציפוי חייב להיות רק מעט חם).
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
18
הסר עוגה חלבית מהמקפיא ושופכים ציפוי מקורר על העוגה במשיכות ארוכות כדי לכסות לחמניות חמאה לחלוטין. הערה: ציפוי יהיה דק דמוי צלחת. עבודה במהירות ובאופן שווה תוכל לכסות לחלוטין את בליטות עם שכבה דקה של ציפוי, בעוד" זיגוג נגר " תיצור כיסים fudgy לאורך פני השטח ליד בליטות כי יהיה המשרד במקפיא. להחזיר את העוגה למקפיא לפחות 30 דקות יותר להגדיר. סכין חיתוך קטנה ויעילה ביותר לחיתוך תוך שמירה על המראה הייחודי של העוגה.