עוגת מוס דלעת קפואה
מתכון זה מספק 12 מנות. עם 247 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מים, סירופ מייפל, סוכר חום בהיר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-45 דקות. נסו עוגת מוס דלעת קפואה, עוגת מוס דלעת קפואה, ו דלעת קפואה מוס Parfaits (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
שלב את gingersnaps, שמן, ו 2 כפות סוכר חום בקערה של מעבד מזון; דופק כדי ליצור פירורים עדינים. לחץ על הפירורים לתחתית ולמעלה את הצדדים של צלחת עוגה 9 אינץ'.
אופים עד הקרום מוגדר חום זהוב, 10 עד 15 דקות.
בואו להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את מחית הדלעת, וניל, פשטידת דלעת ותבלינים ונותר סוכר חום 1/3 כוס עד מעורבב; מערבבים בפרוזן יוגורט.
מורחים לתוך קרום העוגה מקורר להקפיא עד המשרד, על 3 שעות. לעטוף בחוזקה פלסטיק להקפיא עד 1 שבוע.
כאשר מוכן לשרת, להעביר את העוגה למקרר כדי לרכך מעט, כ -30 דקות. למעלה עם קצפת מייפל, אם תרצה.
מפזרים את הג ' לטין על המים בקערה בינונית; לתת לעמוד עד נספג, על 5 דקות. בסיר קטן, מחממים את החלב עד מהביל.
לטאטא את החלב החם לתוך הג ' לטין להתמוסס. מערבבים בסירופ מייפל וניל.
מניחים את הקערה בקערה של מי קרח ומערבבים מדי פעם עד שרק מתחיל להגדיר סביב הקצוות, כ -15 דקות. באמצעות מערבל יד, לנצח את תערובת חלב קר על גבוה עד עבה ורך, על 8 דקות.
מורחים על גבי פאי מוס קפוא; להסתחרר כמו ציפוי מרנג.