קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מוס לימון

עוגת מוס לימון
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 27%. נסו מוס לימון, עוגת מוס לימון אוכמניות, ו קיני מרנג עם מוס לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים סוכר קורנפלור בסיר גדול כבד. בהדרגה להוסיף מיץ לימון, לטאטא עד כל קורנפלור מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
להקציף ביצים וחלמונים.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
תוסיף חמאה. מערבבים מעל חום בינוני עד קרד מתעבה רותחים, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4
העברה לקערה בינונית. צמרמורת עד קר, לפחות 6 שעות. (ניתן לעשות 1 שבוע קדימה.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
לחץ על עטיפת פלסטיק על פני השטח של קרד ולשמור מקורר.)
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
1
מחממים תנור ל 350°f. ריסוס בתחתית של מחבת קפיץ בקוטר 8 אינץ ' עם ספריי nonstick. מערבבים פירורי עוגיות וחמאה בקערה קטנה. לחץ על תחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (15-1/2 אונקיות) עוגיות אוראו, מרוסקותחבילה אחת (15-1/2 אונקיות) עוגיות אוראו, מרוסקות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
אופים עד הזהב, על 15 דקות. מגניב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
יוצקים 5 כפות מים לסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מפזרים ג ' לטין באופן שווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
3
בואו לעמוד עד ג ' לטין מתרכך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
4
בינתיים, מניחים 1 3/4 כוסות לימון בקערה גדולה. מערבבים 3/4 גביע curd בסיר קטן אחר על חום בינוני-נמוך עד חם מאוד.
מרכיבים שתצטרך
קרם לימוןקרם לימון
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מערבבים תערובת ג ' לטין על חום בינוני-נמוך עד מומס ונוזל ברור (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
6
להקציף תערובת ג ' לטין חם לתוך 3/4 כוס חלב חם. בהדרגה להקציף תערובת ג ' לטין-קרד לתוך קרד בקערה גדולה. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה בינונית עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף סוכר, מכות עד הלבן הם עבים ומבריק. מקפלים לבנים לתוך תערובת curd ב 3 תוספות. באמצעות אותם מקצבים, לנצח קרם בקערה בינונית אחרת עד פסגות טופס. מקפלים לתוך תערובת לבן ביצה 3 תוספות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
יוצקים מספיק מוס על קרום מקורר למלא מחבת לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
יוצקים מוס שנותר לתוך קערה קטנה ושמורה. כיסוי ועוגת מוס צוננת, מוס שמור, ונותר בלילה.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
באמצעות סכין ארוכה ודקה, לחתוך סביב עוגה כדי לשחרר.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
10
הסר צדדים מחבת. מורחים בעדינות 3/4 כוס הנותרים curd על עוגה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
העברת מוס שמור שקית מאפה מצויד קצה כוכב קטן. צנרת רוזטות של מוס סביב קצה העליון של עוגה. עוגת צמרמורת עד מוכן לשרת. (יכול להיות מורכב עד 8 שעות קדימה.)
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
12
סדר פרוסות לימון בין שושנות.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
13
חותכים עוגה לחתיכות.