עוגת מוס לימון
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 27%. נסו מוס לימון, עוגת מוס לימון אוכמניות, ו קיני מרנג עם מוס לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סוכר קורנפלור בסיר גדול כבד. בהדרגה להוסיף מיץ לימון, לטאטא עד כל קורנפלור מתמוסס.
תוסיף חמאה. מערבבים מעל חום בינוני עד קרד מתעבה רותחים, על 12 דקות.
העברה לקערה בינונית. צמרמורת עד קר, לפחות 6 שעות. (ניתן לעשות 1 שבוע קדימה.
לחץ על עטיפת פלסטיק על פני השטח של קרד ולשמור מקורר.)
מחממים תנור ל 350°f. ריסוס בתחתית של מחבת קפיץ בקוטר 8 אינץ ' עם ספריי nonstick. מערבבים פירורי עוגיות וחמאה בקערה קטנה. לחץ על תחתית המחבת.
אופים עד הזהב, על 15 דקות. מגניב.
יוצקים 5 כפות מים לסיר קטן.
מפזרים ג ' לטין באופן שווה מעל.
בואו לעמוד עד ג ' לטין מתרכך, על 15 דקות.
בינתיים, מניחים 1 3/4 כוסות לימון בקערה גדולה. מערבבים 3/4 גביע curd בסיר קטן אחר על חום בינוני-נמוך עד חם מאוד.
מערבבים תערובת ג ' לטין על חום בינוני-נמוך עד מומס ונוזל ברור (לא להרתיח).
להקציף תערובת ג ' לטין חם לתוך 3/4 כוס חלב חם. בהדרגה להקציף תערובת ג ' לטין-קרד לתוך קרד בקערה גדולה. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה בינונית עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף סוכר, מכות עד הלבן הם עבים ומבריק. מקפלים לבנים לתוך תערובת curd ב 3 תוספות. באמצעות אותם מקצבים, לנצח קרם בקערה בינונית אחרת עד פסגות טופס. מקפלים לתוך תערובת לבן ביצה 3 תוספות.
יוצקים מספיק מוס על קרום מקורר למלא מחבת לחלוטין.
יוצקים מוס שנותר לתוך קערה קטנה ושמורה. כיסוי ועוגת מוס צוננת, מוס שמור, ונותר בלילה.
באמצעות סכין ארוכה ודקה, לחתוך סביב עוגה כדי לשחרר.
הסר צדדים מחבת. מורחים בעדינות 3/4 כוס הנותרים curd על עוגה.
העברת מוס שמור שקית מאפה מצויד קצה כוכב קטן. צנרת רוזטות של מוס סביב קצה העליון של עוגה. עוגת צמרמורת עד מוכן לשרת. (יכול להיות מורכב עד 8 שעות קדימה.)
סדר פרוסות לימון בין שושנות.