קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מוס מנגו עם אגוזי קוקוס

עוגת מוס מנגו עם אגוזי קוקוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת מוס מנגו עם קוקוס Dacquoise. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 489 קלוריות. אם יש לך שמנת כבדה, מנגו, ממתקים סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: ברים מוס קוקוס שמנת מנגו עם קרום לחם קצר קוקוס, אגוזי לוז Dacquoise עם מוס שוקולד & אגוזי לוז מסוכרים, ו מנגו, ליים ומוס קוקוס.

הוראות

1
עבור dacquoise
2
מחממים תנור ל 300 מעלות F. קו כמה גיליונות אפייה עם נייר קלף. קח עובש טבעת 3 " (או מה גודל עובש אתה רוצה להשתמש)ולעקוב אחר מספר מעגלים על גיליונות קלף כדי לעזור להדריך אותך כאשר אתה צינור מרנג. הפוך את יריעות הקלף (כך שלא תקבל דיו על המקצפת שלך).
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מערבבים קוקוס, ארוחת שקדים, וסוכר ממתקים במעבד מזון. תהליך עד בשילוב מלא בסדר גמור. להפוך לקערה גדולה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מערבבים חלבונים ביצה וקרם של טרטר בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk. שוט על מהירות בינונית עד פסגות רכות טופס.עם ריצת מערבל, יוצקים סוכר בזרם איטי. המשך להצליף עד מקצפת הופך נוקשה ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים כרבע מן המרנג לתערובת קמח השקדים ומקפלים בזהירות עם מרית גומי גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מוסיפים את שאר המרנג ומתקפלים פנימה, נזהרים לא להוציא את המרנג יותר מדי.לגרד את מרנג לתוך שקית מאפה מצויד עם קצה עגול 1/2 " רגיל. מקצפת צינור החוצה על גיליונות מוכנים על ידי צנרת ספירלה למלא כל אחד העיגולים לייחס.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
7
אופים במשך כ 30-40 דקות, מסתובב באמצע, עד meringues הם חום בהיר ויבש למגע. זה עלול לקחת זמן רב יותר בהתאם הלחות במטבח שלך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מניחים מים בקערה קטנה ומפזרים ג ' לטין על זה.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בואו בלום במשך כ 5 דקות.בינתיים, לשלב מחית מנגו וסוכר בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מחית מנגומחית מנגו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מניחים מעל חום בינוני ומערבבים עד מומס.
4
הסר מהחום.
5
מוסיפים ג ' לטין ומערבבים עד שהוא מומס. הערה: תערובת מנגו צריך להיות חם מספיק כדי להמיס את הג ' לטין. אם אתה לא בטוח, אתה תמיד יכול מיקרוגל את תערובת ג ' לטין כדי להבטיח שזה נוזלי לפני הוספת אותו למנגו.מקררים תערובת במשך כ 10 דקות כדי לתת לו להתקרר.קצפת לפסגות רכות. מקפלים כשליש לתערובת המנגו.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
6
מוסיפים את שאר הקרם ומקפלים בזהירות עד משולב.קו גיליון אפייה עם נייר קלף או נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
7
מקום 3 " עובש טבעת על גיליון. קו כל טבעת עם רצועת אצטט (ניתן למצוא בחנויות אספקת עוגה לחמניות, או שאתה יכול לחתוך חתיכה כדי להתאים).
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
8
מניחים סיבוב dacquoise בתחתית כל טבעת. למלא כל עובש באמצע הדרך עם מוס מנגו.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
1
מערבבים את הסוכר של שמנת וקונדיטוריה יחד במערבל לעמוד מצויד מצורף whisk. שוט במהירות בינונית לפסגות רכות. למעלה כל עוגה (עדיין בתבניות) עם כמה קצפת לקרר שוב בזמן שאתה חותך את המנגו.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
חותכים מנגו לשניים, משליכים את הבור, וחותכים את הקליפה. פרוס חצאי מנגו לפרוסות דקות 1/8 " עבות.מסדרים פרוסות על גבי עוגות בצורת ורד, החל במרכז ומתאמן. ייתכן שיהיה עליך לקצץ כמה חתיכות למטה כדי להתאים.לדחוף עוגות מתוך תבניות לקלף משם רצועות אצטט.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
3
מגישים מיד (אם אתה לא רוצה לשרת עדיין, לא unmold עד שאתה מוכן לשרת).