עוגת מוס מנגו עם אגוזי קוקוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת מוס מנגו עם קוקוס Dacquoise. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 489 קלוריות. אם יש לך שמנת כבדה, מנגו, ממתקים סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: ברים מוס קוקוס שמנת מנגו עם קרום לחם קצר קוקוס, אגוזי לוז Dacquoise עם מוס שוקולד & אגוזי לוז מסוכרים, ו מנגו, ליים ומוס קוקוס.
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F. קו כמה גיליונות אפייה עם נייר קלף. קח עובש טבעת 3 " (או מה גודל עובש אתה רוצה להשתמש)ולעקוב אחר מספר מעגלים על גיליונות קלף כדי לעזור להדריך אותך כאשר אתה צינור מרנג. הפוך את יריעות הקלף (כך שלא תקבל דיו על המקצפת שלך).
מערבבים קוקוס, ארוחת שקדים, וסוכר ממתקים במעבד מזון. תהליך עד בשילוב מלא בסדר גמור. להפוך לקערה גדולה ולהניח בצד.
מערבבים חלבונים ביצה וקרם של טרטר בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk. שוט על מהירות בינונית עד פסגות רכות טופס.עם ריצת מערבל, יוצקים סוכר בזרם איטי. המשך להצליף עד מקצפת הופך נוקשה ומבריק.
מוסיפים כרבע מן המרנג לתערובת קמח השקדים ומקפלים בזהירות עם מרית גומי גדולה.
מוסיפים את שאר המרנג ומתקפלים פנימה, נזהרים לא להוציא את המרנג יותר מדי.לגרד את מרנג לתוך שקית מאפה מצויד עם קצה עגול 1/2 " רגיל. מקצפת צינור החוצה על גיליונות מוכנים על ידי צנרת ספירלה למלא כל אחד העיגולים לייחס.
אופים במשך כ 30-40 דקות, מסתובב באמצע, עד meringues הם חום בהיר ויבש למגע. זה עלול לקחת זמן רב יותר בהתאם הלחות במטבח שלך.
מניחים מים בקערה קטנה ומפזרים ג ' לטין על זה.
בואו בלום במשך כ 5 דקות.בינתיים, לשלב מחית מנגו וסוכר בסיר בינוני.
מניחים מעל חום בינוני ומערבבים עד מומס.
מוסיפים ג ' לטין ומערבבים עד שהוא מומס. הערה: תערובת מנגו צריך להיות חם מספיק כדי להמיס את הג ' לטין. אם אתה לא בטוח, אתה תמיד יכול מיקרוגל את תערובת ג ' לטין כדי להבטיח שזה נוזלי לפני הוספת אותו למנגו.מקררים תערובת במשך כ 10 דקות כדי לתת לו להתקרר.קצפת לפסגות רכות. מקפלים כשליש לתערובת המנגו.
מוסיפים את שאר הקרם ומקפלים בזהירות עד משולב.קו גיליון אפייה עם נייר קלף או נייר שעווה.
מקום 3 " עובש טבעת על גיליון. קו כל טבעת עם רצועת אצטט (ניתן למצוא בחנויות אספקת עוגה לחמניות, או שאתה יכול לחתוך חתיכה כדי להתאים).
מניחים סיבוב dacquoise בתחתית כל טבעת. למלא כל עובש באמצע הדרך עם מוס מנגו.
מערבבים את הסוכר של שמנת וקונדיטוריה יחד במערבל לעמוד מצויד מצורף whisk. שוט במהירות בינונית לפסגות רכות. למעלה כל עוגה (עדיין בתבניות) עם כמה קצפת לקרר שוב בזמן שאתה חותך את המנגו.
חותכים מנגו לשניים, משליכים את הבור, וחותכים את הקליפה. פרוס חצאי מנגו לפרוסות דקות 1/8 " עבות.מסדרים פרוסות על גבי עוגות בצורת ורד, החל במרכז ומתאמן. ייתכן שיהיה עליך לקצץ כמה חתיכות למטה כדי להתאים.לדחוף עוגות מתוך תבניות לקלף משם רצועות אצטט.
מגישים מיד (אם אתה לא רוצה לשרת עדיין, לא unmold עד שאתה מוכן לשרת).