קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מוס מנגו עם אגוזי קוקוס

עוגת מוס מנגו עם אגוזי קוקוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת מוס מנגו עם קוקוס Dacquoise. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 489 קלוריות. אם יש לך שמנת כבדה, מנגו, ממתקים סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: ברים מוס קוקוס שמנת מנגו עם קרום לחם קצר קוקוס, אגוזי לוז Dacquoise עם מוס שוקולד & אגוזי לוז מסוכרים, ו מנגו, ליים ומוס קוקוס.

הוראות

1
עבור dacquoise
2
מחממים תנור ל 300 מעלות F. קו כמה גיליונות אפייה עם נייר קלף. קח עובש טבעת 3 " (או מה גודל עובש אתה רוצה להשתמש)ולעקוב אחר מספר מעגלים על גיליונות קלף כדי לעזור להדריך אותך כאשר אתה צינור מרנג. הפוך את יריעות הקלף (כך שלא תקבל דיו על המקצפת שלך).
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
מערבבים קוקוס, ארוחת שקדים, וסוכר ממתקים במעבד מזון. תהליך עד בשילוב מלא בסדר גמור. להפוך לקערה גדולה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מערבבים חלבונים ביצה וקרם של טרטר בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk. שוט על מהירות בינונית עד פסגות רכות טופס.עם ריצת מערבל, יוצקים סוכר בזרם איטי. המשך להצליף עד מקצפת הופך נוקשה ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מוסיפים כרבע מן המרנג לתערובת קמח השקדים ומקפלים בזהירות עם מרית גומי גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מוסיפים את שאר המרנג ומתקפלים פנימה, נזהרים לא להוציא את המרנג יותר מדי.לגרד את מרנג לתוך שקית מאפה מצויד עם קצה עגול 1/2 " רגיל. מקצפת צינור החוצה על גיליונות מוכנים על ידי צנרת ספירלה למלא כל אחד העיגולים לייחס.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
7
אופים במשך כ 30-40 דקות, מסתובב באמצע, עד meringues הם חום בהיר ויבש למגע. זה עלול לקחת זמן רב יותר בהתאם הלחות במטבח שלך.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1
מניחים מים בקערה קטנה ומפזרים ג ' לטין על זה.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
בואו בלום במשך כ 5 דקות.בינתיים, לשלב מחית מנגו וסוכר בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מחית מנגומחית מנגו
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
מניחים מעל חום בינוני ומערבבים עד מומס.
4
הסר מהחום.
5
מוסיפים ג ' לטין ומערבבים עד שהוא מומס. הערה: תערובת מנגו צריך להיות חם מספיק כדי להמיס את הג ' לטין. אם אתה לא בטוח, אתה תמיד יכול מיקרוגל את תערובת ג ' לטין כדי להבטיח שזה נוזלי לפני הוספת אותו למנגו.מקררים תערובת במשך כ 10 דקות כדי לתת לו להתקרר.קצפת לפסגות רכות. מקפלים כשליש לתערובת המנגו.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
6
מוסיפים את שאר הקרם ומקפלים בזהירות עד משולב.קו גיליון אפייה עם נייר קלף או נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
7
מקום 3 " עובש טבעת על גיליון. קו כל טבעת עם רצועת אצטט (ניתן למצוא בחנויות אספקת עוגה לחמניות, או שאתה יכול לחתוך חתיכה כדי להתאים).
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מניחים סיבוב dacquoise בתחתית כל טבעת. למלא כל עובש באמצע הדרך עם מוס מנגו.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
1
מערבבים את הסוכר של שמנת וקונדיטוריה יחד במערבל לעמוד מצויד מצורף whisk. שוט במהירות בינונית לפסגות רכות. למעלה כל עוגה (עדיין בתבניות) עם כמה קצפת לקרר שוב בזמן שאתה חותך את המנגו.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2
חותכים מנגו לשניים, משליכים את הבור, וחותכים את הקליפה. פרוס חצאי מנגו לפרוסות דקות 1/8 " עבות.מסדרים פרוסות על גבי עוגות בצורת ורד, החל במרכז ומתאמן. ייתכן שיהיה עליך לקצץ כמה חתיכות למטה כדי להתאים.לדחוף עוגות מתוך תבניות לקלף משם רצועות אצטט.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
3
מגישים מיד (אם אתה לא רוצה לשרת עדיין, לא unmold עד שאתה מוכן לשרת).