קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מוס שוקולד חלב עם קרום אגוזי לוז

עוגת מוס שוקולד חלב עם קרום אגוזי לוז
צריך קינוח צמחוני? עוגת מוס שוקולד חלב עם קרום אגוזי לוז יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 263 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אגוזי לוז, סוכר, אבקת סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום ולנטין. נסו שוקולד חלב חמאת בוטנים מוס עם ציפוי קראנץ, אגוז מוס קראנץ, ו עוגת אגוזי לוז קראנץ עם מסקרפונה ושוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתלה עמדה בשליש התחתון של תנור מחממים ל 350°f. שורה תחתונה של מחבת עוגה בקוטר 9 אינץ 'עם צדדים גבוהים 2 אינץ' עם נייר קלף. ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הסר מהחום. כפית קצף מלמעלה של חמאה ולהשליך. כפית חמאה צהובה ברורה לתוך קערת מתכת קטנה, משאיר מים ומוצקי חלב בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים וניל לחמאה בקערה; מניחים בצד חמאה מבהירה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
לנפות קמח אבקת קקאו יחד 3 פעמים לתוך קערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
לטאטא ביצים וסוכר בקערת מתכת גדולה כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מניחים קערה עם תערובת ביצה במחבת גדולה של מים רותחים בקושי; לטאטא כל הזמן עד תערובת ביצה היא פושרת (105°F), על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
הסר קערה ממים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מניחים קערה עם חמאה מבהירה במים חמים באותו מחבת על אש נמוכה כדי לשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות תערובת ביצה עד מגניב ושילש נפח, על 5 דקות. לנפות 1/3 של תערובת קמח-קקאו על תערובת ביצה בעדינות לקפל עם מרית גומי. מקפלים הנותרים קמח-תערובת קקאו ב 2 תוספות נוספות. מקפלים 1 כוס הבלילה עוגה לתוך חמאה מבהירה חמה עד משולב. באמצעות מרית גומי, בעדינות לקפל תערובת חמאה עוגה לתוך הבלילה עוגה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
10
מעביר את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
אופים עד tester מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי מעיינות העליון בחזרה מעט כאשר נלחץ בעדינות, על 30 דקות. מגניב לגמרי במחבת על מתלה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; לאחסן בטמפרטורת החדר.)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
הפעל סכין בין הצדדים מחבת ועוגה כדי לשחרר. הפוך עוגה על מתלה; הסר קלף. באמצעות סכין משונן ארוך, לקצץ העליון של העוגה אופקית, ויצרו שכבת עוגה גבוהה 3/4 אינץ'. באמצעות התחתון של 8 אינץ 'בקוטר מחבת springform כמדריך, לקצץ סביב הצדדים של עוגה כדי ליצור עוגה עגולה 8 אינץ'. תניח את העוגה בצד.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1
שורה תחתונה של מחבת קפיץ בקוטר 8 אינץ ' עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
2
יוצקים מספיק מים למחבת גדולה כדי להגיע לעומק של 1 אינץ'; להביא להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר מחבת מחום.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מקום gianduja בקערת מתכת בינונית; להגדיר קערה במים חמים במחבת. מערבבים עד ג 'יאנדוג' ה נמס וחלק. מערבבים דגנים ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
פזר מחנק באופן שווה על קלף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מניחים עוגה על גבי שכבת קראנץ', לחיצה לדבוק. צמרמורת עד קראנץ ' הוא מוצק, על 1 שעה.
1
שים את ג 'יאנדוג' ה ב "מטאל בול".
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
יוצקים מספיק מים למחבת גדולה כדי להגיע לעומק של 1 אינץ'; להביא להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר מהחום; מקם קערה עם gianduja במים חמים במחבת. מערבבים עד ג 'יאנדוג' ה הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
הסר קערה ממים; מגניב gianduja לפושר.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח שמנת ומלח בקערה אחרת עד פסגות רכות מאוד טופס (כאשר הקערה מוטה, קרם צריך להיות רך אבל עדיין pourable וזרימה לצד אחד).
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מערבבים 3 כפות מים לתוך ג 'יאנדוג' ה נמס.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
7
יוצקים קצפת מעל לקפל לתוך gianduja רק עד incorporated (מוס יהיה רך מאוד).
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
8
מברשת העליון של עוגה צוננת עם ליקר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס יוגורט תפוזים3/4 כוס יוגורט תפוזים
9
מורחים מוס על עוגה במחבת. כיסוי וצינה לילה. (ניתן להכין 2 ימים קדימה. שמור צונן.)
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
הפעל סכין בין העוגה לבין הצדדים פאן כדי לשחרר. להשרות מגבת מטבח במים חמים; לסחוט מים. לעטוף מגבת רטובה חמה סביב הצדדים מחבת להחזיק 30 שניות. בזהירות להסיר את הצדדים מחבת מן העוגה; מוס חלק עם סכין במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מניחים עוגה על תחתית מחבת על מדף להגדיר מעל תבנית אפייה. לנפות אבקת קקאו בקלילות מעל העוגה. באמצעות סטנסילים כגון פתיתי שלג או כוכבים, לנפות אבקת סוכר מעל העוגה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מעבירים למגש ומגישים.
13
* סופרמרקטים רבים מוכרים אגוזי לוז מוקפצים מראש. אם אתה לא יכול למצוא אותם, הנה איך לקלף אגוזי לוז שלמים: אגוזים לפזר על גיליון אפייה מסגרת וטוסט ב 350°f עד עורות להכהות, 12 עד 15 דקות. לעטוף אגוזי לוז חמים במגבת מטבח ולשפשף יחד כדי להסיר עורות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1
ברים Gianduja נמכרים לעתים קרובות רק בכמויות מקצועיות, אבל בלוקים פאונד אחד (מספיק כדי להפוך את המתכון הזה) ניתן להזמין מן העוגות והשוקולדים של ג ' יין (800-262-7630).

מרכיבים

796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמנופה כל המטרה קמח (מנופה, ולאחר מכן נמדד)מנופה כל המטרה קמח (מנופה, ולאחר מכן נמדד)12ריבס, קצוץ טרי או קפואאבקת קקאו לא ממותקת נוספתאבקת קקאו לא ממותקת נוספת2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדגני אורז פריכיםדגני אורז פריכים4largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוזי לוז, קלויים, קליפה, קצוץ דקאגוזי לוז, קלויים, קליפה, קצוץ דק2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת מתוקה צוננתשמנת מתוקה צוננת12ריבס, קצוץ טרי או קפואאבקת סוכראבקת סוכר0(יכול להיות או להרחיק)(scant) מלח(scant) מלח1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(1/2 מקל) חמאה ללא מלח(1/2 מקל) חמאה ללא מלח796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת קקאו מנופה לא ממותק (רצוי הולנדית-תהליך; מנופה, ולאחר מכן נמדד)אבקת קקאו מנופה לא ממותק (רצוי הולנדית-תהליך; מנופה, ולאחר מכן נמדד)11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס3(חוֹרֶף)פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב