עוגת מוס שוקולד מריר
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 636 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 40 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שוקולד מריר, רוטב שוקולד מריר, שמנת מתוקה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. נסו עוגת מוס שוקולד מריר, מריר מתוק אפייה # 6: מעולה, טבעוני מוסרי עוגת מוס שוקולד פריזאית, ו מוס שוקולד מריר-מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת אל חלד או זכוכית מצוננת גדולה, באמצעות מערבל חשמלי כף יד, להכות את השמנת הכבדה עם רוטב השוקולד במהירות בינונית עד פסגות המשרד טופס.
מורחים על 1/2 כוס של קרם שוקולד מוקצף על מגש מלבני ארוך, כדי ליצור מלבן 3-by-10 אינץ'.
באמצעות מרית קיזוז קטן, להפיץ 1 כף של קרם שוקולד הנותרים על 35 ופלים שוקולד ולסדר אותם 5 ערימות. למעלה כל ערימה עם וופל שוקולד (יהיו לך 6 או 7 וופלים עזבו). מסדרים את ערימות וופל בצדדים שלהם קרוב ככל האפשר על קרם שוקולד על המגש. (ערימות וופל ישכבו לאורך על המגש.)
מורחים את כל אבל על 1/2 כוס של קרם שוקולד הנותרים בכל רחבי העוגה, תיקון כל ופלים כי להטות או להחליק.
לחץ על גיליון ארוך של פלסטיק לעטוף על העוגה, שטוח העליון הצדדים בעדינות. להכניס למקרר לפחות 8 שעות או עד 2 ימים. מקררים את שאר קרם השוקולד.
השליכו את עטיפת הפלסטיק והציפו את העוגה עם קרם השוקולד הנותר, החליקו את החלק העליון והצדדים.
חותכים לפרוסות, מנגבים את הסכין לאחר כל חתך.
הפוך קדימה: העוגה המוגמרת יכולה להיות בקירור במיכל אטום עד 2 ימים.