עוגת מוקה עשירה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את עוגת מוקה עשירה. תמורת 34 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 199 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -14 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. 3 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו-5 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לך סוכר, תמצית וניל, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 20% , וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת מוקה עשירה , עוגת שיש אגוזי לוז מוקה עם גנאש שמנת חמוצה מוקה , ועוגת שוקולד עשירה כפולה של מימי (מתערובת עוגה) .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים תבנית בגודל 9x13 אינץ'.
מנפים יחד את הקמח, אבקת האפייה ואבקת החלב. לְהַפְרִישׁ.
מקציפים יחד קיצור וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. טורפים פנימה ביצים, אחת בכל פעם, ואז מערבבים פנימה את הווניל. מערבבים את תערובת הקמח עד להטמעה. הבלילה תהיה סמיכה.
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי. דוקרים את העוגה במזלג במרווחים של 1 אינץ'. מניחים להתקרר.
לזיגוג: מערבבים בסיר את הסוכר, המים והקפה הנמס. מביאים את התערובת לרתיחה ומבשלים 2 דקות.
יוצקים את הסירופ על העוגה החמה. מצננים היטב. מכינים תוספת מוקצפת לפי הוראות האריזה, ואז עוגת כפור. מקררים 3 שעות או לילה לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, Moscato Dasti
שמנת שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות לקינוח. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV Johnson Estate Cream Shery]()
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "