סטייק טונה עם בצל ירוק ועגבניות צלויות
לכו לחנות ותרימו בצל ירוק, שמן זית, חצאי עגבניות שרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. עם כפית ציון של 86% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו סטייקים כרובית בגריל ובצל ירוק, סטייק בגריל עם עגבניות וצדפות, ו סטייקים טונה עם עגבניות לימון ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 2 כפות שמן זית עם שמן שומשום.
מברשת סטייקים טונה עם שמן ומתבלים היטב עם מלח ופלפל.בעדינות מעיל נקי רשתות של גריל עם תרסיס שמן בישול.
גריל חום לחום בינוני גבוה. לזרוק עגבניות עם הנותרים 2 כפות של שמן זית, מיץ ליים, זנגביל (אם שימוש), מלח, ופלפל טחון טרי לפי הטעם.
מברשת בצל ירוק עם שמן ולסדר שכבה אחת על רשתות. גריל 1 דקה לכל צד עד צרוב וצולע מעט.
העבר בצל ירוק להגשת צלחות. סדר סטייקים טונה באופן שווה על פני רשתות. מבשלים 3 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר (4 דקות לכל צד עבור בינוני; 5 דקות עבור עשוי היטב). הפעל ומבשל בצד השני לרמה הרצויה של doneness.
מעבירים סטייקים לצלחות, מניחים טונה על גבי בצל ירוק. סלט עגבניות כפית על סטייקים ומגישים מיד.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
ניתן לזווג טונה עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות מקור יין נאפה עמק מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.