טונה מפולפלת עם סלט תפוחי אדמה מקורר
טונה מפולפלת עם סלט תפוחי אדמה מקורר נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 42 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 401 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך סטייקים טונה, פלפל, זרעי כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו סלט טונה מקורר, סלט טונה חרוך, ו סלט טונה מצופה לימון / נמס (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, מכסים את תפוחי האדמה במים ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד מכרז, כ 20 דקות.
במטחנת תבלינים, לטחון את זרעי כוסברה וזרעי שומר לאבקה.
מעבירים לקערה קטנה ומערבבים בפלפל האדום המרוסק, 1 כפית מלח כשר ו-1 כפית פלפל.
מפזרים את סטייקים טונה משני הצדדים עם תערובת התבלינים ולתת לעמוד במשך 15 דקות.
בקערה קטנה, לשלב 1 כף שמן זית עם חומץ בלסמי, חרדל ושמיר ומתבלים עם מלח ופלפל. פורסים את תפוחי האדמה בעובי 1/2 אינץ ' וזורקים עם 2 כפות של ההלבשה. תלוש את סלט תפוחי האדמה על צלחות.
במחבת גדולה, לחמם את הנותרים 1 כף שמן זית עד מנצנץ.
מוסיפים את סטייקים טונה ומבשלים על חום גבוה עד השחמה בצד החיצוני ונדיר בתוך, על 1 דקה לכל צד. מניחים את סטייק הטונה על סלט תפוחי האדמה ומפזרים את הירקות למעלה.
טפטוף עם ההלבשה הנותרת ומגישים.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
ניתן לזווג טונה עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות מרלו מחוז Peju. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 38 דולר לבקבוק.
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה