עוגת מוקה פרליין של נונו
עוגת מוקה פרליין של נונו היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 561 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. לך לחנות ותביא אגוזי לוז, ליידיפינגרס, סוכר משובח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת שיש מוקה אגוזי לוז עם שמנת חמוצה מוקה גנאש, עוגת מוקה פאדג Bundt עם זיגוג מוקה פאדג, ו עוגת פרליין Bundt (מתכונים דומים).
הוראות
שמן קלות תבנית אפייה. על תבנית אפייה אחרת, טוסט אגוזי לוז במשך 8 דקות, או עד חום ריחני וזהוב.
תן להם להתקרר, ואז לשפשף את אגוזי לוז במגבת מטבח כדי להסיר את העורות.
במחבת בינונית, מפזרים את אגוזי לוז עם 1/4 כוס הסוכר. מבשלים מעל חום מתון, ללא ערבוב, עד הסוכר נמס וחום, על 2 דקות. מערבבים כדי מעיל אגוזי לוז עם הקרמל לגרד החוצה על תבנית אפייה משומנת.
תן אגוזי לוז מגניב להקשיח, ואז לשבור אותם לחתיכות. שמור 10 אגוזי לוז שלמים לקישוט.
מעבירים את שאר האגוזים למעבד מזון וטוחנים אותם לאבקה גסה.
בקערה קטנה, ממיסים את האספרסו המיידי במים. בקערה גדולה, נירוסטה, לנצח את השמנת הכבדה עד מעובה.
מוסיפים את 2 כפות הסוכר הנותרות ואת האספרסו המומס ומכים עד שיוצרים פסגות רכות. מקררים 1 כוס של קצפת.
שים את הקפה בקערה רדודה גדולה. להרטיב 12 של ladyfingers בקפה, טובל קלות בכל צד, ולסדר אותם זה לצד זה על החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ'. לשבור כמה ladyfingers במידת הצורך כדי לכסות לחלוטין את החלק התחתון של המחבת.
מורחים רבע מהקצפת של האספרסו על אצבעות הנשים ומפזרים רבע מפרלין אגוזי לוז. חזור עם ladyfingers הנותרים, קצפת פרלין. מקררים את העוגה עד המשרד, על 1 שעה.
חם סכין דק מתחת למים חמים ולהפעיל אותו סביב החלק הפנימי של הטבעת של מחבת springform.
הסר את הטבעת. באמצעות מרית, להפיץ את שמורות 1 כוס של אספרסו קצפת סביב החלק העליון של העוגה.
מקשטים עם כל אגוזי לוז שמורות.