קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מוקה פרליין של נונו

עוגת מוקה פרליין של נונו
עוגת מוקה פרליין של נונו היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 561 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. לך לחנות ותביא אגוזי לוז, ליידיפינגרס, סוכר משובח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת שיש מוקה אגוזי לוז עם שמנת חמוצה מוקה גנאש, עוגת מוקה פאדג Bundt עם זיגוג מוקה פאדג, ו עוגת פרליין Bundt (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שמן קלות תבנית אפייה. על תבנית אפייה אחרת, טוסט אגוזי לוז במשך 8 דקות, או עד חום ריחני וזהוב.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
תן להם להתקרר, ואז לשפשף את אגוזי לוז במגבת מטבח כדי להסיר את העורות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4
במחבת בינונית, מפזרים את אגוזי לוז עם 1/4 כוס הסוכר. מבשלים מעל חום מתון, ללא ערבוב, עד הסוכר נמס וחום, על 2 דקות. מערבבים כדי מעיל אגוזי לוז עם הקרמל לגרד החוצה על תבנית אפייה משומנת.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
תן אגוזי לוז מגניב להקשיח, ואז לשבור אותם לחתיכות. שמור 10 אגוזי לוז שלמים לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
6
מעבירים את שאר האגוזים למעבד מזון וטוחנים אותם לאבקה גסה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
7
בקערה קטנה, ממיסים את האספרסו המיידי במים. בקערה גדולה, נירוסטה, לנצח את השמנת הכבדה עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
מוסיפים את 2 כפות הסוכר הנותרות ואת האספרסו המומס ומכים עד שיוצרים פסגות רכות. מקררים 1 כוס של קצפת.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
9
שים את הקפה בקערה רדודה גדולה. להרטיב 12 של ladyfingers בקפה, טובל קלות בכל צד, ולסדר אותם זה לצד זה על החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ'. לשבור כמה ladyfingers במידת הצורך כדי לכסות לחלוטין את החלק התחתון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בחנות 2 מיכליםקצפת בחנות 2 מיכלים
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
מורחים רבע מהקצפת של האספרסו על אצבעות הנשים ומפזרים רבע מפרלין אגוזי לוז. חזור עם ladyfingers הנותרים, קצפת פרלין. מקררים את העוגה עד המשרד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
קצפת בחנות 2 מיכליםקצפת בחנות 2 מיכלים
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
אגוזי לוזאגוזי לוז
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
11
חם סכין דק מתחת למים חמים ולהפעיל אותו סביב החלק הפנימי של הטבעת של מחבת springform.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
12
הסר את הטבעת. באמצעות מרית, להפיץ את שמורות 1 כוס של אספרסו קצפת סביב החלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
13
מקשטים עם כל אגוזי לוז שמורות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
14
חותכים לפרוסות ומגישים.