עוגת מזון השטן
החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת מזון השטן, עוגת מזון השטן, ו עוגת מזון השטן (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים מתלה באמצע התנור ומחממים עד 325 מעלות F. מרססים מחבת מתכת בגודל 13 על 9 אינץ ' עם ספריי לא-מקל, קו עם נייר קלף כך שהוא תלוי על צידי המחבת ומרססים את הקלף עם ספריי לא-מקל. תניח בצד.
לטאטא את המים רותחים אבקת קקאו יחד בקערה קטנה ולהניח בצד.
שלב את הסוכר, קמחים, סודה לשתייה ומלח בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה.
לטאטא את השמן, שמנת חמוצה, ביצים וחלמונים ביצה בכלי גדול pourable.
מוסיפים את תערובת השמן לתערובת הקקאו והמים ולוקחים לאט לשלב. עם המיקסר על מהירות נמוכה, להוסיף את תערובת הנוזל לתערובת היבשה מעל 30 שניות. המשך להכות במהירות נמוכה במשך 30 שניות נוספות. עצור לגרד את הצדדים של הקערה. המשך להכות במהירות נמוכה עד הבלילה חלקה, 10 עד 15 שניות.
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת מוכן ואופים עד מעיינות העוגה בחזרה כאשר לחוץ ומגיע לטמפרטורה פנימית של 205 מעלות F, 30 עד 35 דקות.
מגניב במחבת על מתלה במשך 30 דקות, ולאחר מכן להסיר עוגה מהמחבת להתקרר לחלוטין לפני הציפוי, על 1 שעה.
הכה את החמאה ומיונז בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, על גבוה, עד אור ורך, 3 עד 4 דקות. עם המיקסר על נמוך, לאט להוסיף את השוקולד נמס. המשך לערבב במהירות נמוכה עד שכל השוקולד משולב, לעצור כדי לגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך.
כבה את המיקסר והוסף שליש מהסוכר.
מערבבים על נמוך כדי לשלב, עוצרים כדי לגרד את הצדדים של הקערה. חזור עד שכל הסוכר כבר שולב.
מוסיפים את המלח וממשיכים להכות עד שהציפוי חלק ומבהיר מעט בצבע, 2 עד 3 דקות.
השתמש באופן מיידי או לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 4 שעות או להכניס למקרר עד שבוע. להביא לטמפרטורת החדר לפני שימוש בציפוי מקורר.