קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

עוגת מזון השטן

עוגת מזון השטן
החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת מזון השטן, עוגת מזון השטן, ו עוגת מזון השטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים מתלה באמצע התנור ומחממים עד 325 מעלות F. מרססים מחבת מתכת בגודל 13 על 9 אינץ ' עם ספריי לא-מקל, קו עם נייר קלף כך שהוא תלוי על צידי המחבת ומרססים את הקלף עם ספריי לא-מקל. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תנורתנור
מחבתמחבת
3
לטאטא את המים רותחים אבקת קקאו יחד בקערה קטנה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
שלב את הסוכר, קמחים, סודה לשתייה ומלח בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
קערהקערה
5
לטאטא את השמן, שמנת חמוצה, ביצים וחלמונים ביצה בכלי גדול pourable.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
חלמון ביצהחלמון ביצה
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
מוסיפים את תערובת השמן לתערובת הקקאו והמים ולוקחים לאט לשלב. עם המיקסר על מהירות נמוכה, להוסיף את תערובת הנוזל לתערובת היבשה מעל 30 שניות. המשך להכות במהירות נמוכה במשך 30 שניות נוספות. עצור לגרד את הצדדים של הקערה. המשך להכות במהירות נמוכה עד הבלילה חלקה, 10 עד 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
מיםמים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
מקציףמקציף
קערהקערה
7
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת מוכן ואופים עד מעיינות העוגה בחזרה כאשר לחוץ ומגיע לטמפרטורה פנימית של 205 מעלות F, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
8
מגניב במחבת על מתלה במשך 30 דקות, ולאחר מכן להסיר עוגה מהמחבת להתקרר לחלוטין לפני הציפוי, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
הכה את החמאה ומיונז בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, על גבוה, עד אור ורך, 3 עד 4 דקות. עם המיקסר על נמוך, לאט להוסיף את השוקולד נמס. המשך לערבב במהירות נמוכה עד שכל השוקולד משולב, לעצור כדי לגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
קערהקערה
10
כבה את המיקסר והוסף שליש מהסוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
11
מערבבים על נמוך כדי לשלב, עוצרים כדי לגרד את הצדדים של הקערה. חזור עד שכל הסוכר כבר שולב.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
מוסיפים את המלח וממשיכים להכות עד שהציפוי חלק ומבהיר מעט בצבע, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מלחמלח
13
השתמש באופן מיידי או לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 4 שעות או להכניס למקרר עד שבוע. להביא לטמפרטורת החדר לפני שימוש בציפוי מקורר.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםאפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קמח עוגהקמח עוגה298חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קקאו הולנדית תהליךקקאו הולנדית תהליך2largesחלמונים, בטמפרטורת החדרחלמונים, בטמפרטורת החדר156חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1צביטהקמצוץ מלח כשרקמצוץ מלח כשר28חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שוקולד חצי מתוק, נמס ומקורר מעטשוקולד חצי מתוק, נמס ומקורר מעט128חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שמנת חמוצה, בטמפרטורת החדרשמנת חמוצה, בטמפרטורת החדר156חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים רותחיםמים רותחים2largesביצים שלמות, בטמפרטורת החדרביצים שלמות, בטמפרטורת החדר