קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מחנק תפוזים

עוגת מחנק תפוזים
עוגת מחנק תפוזים עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 583 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. אם יש לך אגוזי פקאן, פירורי קרקר גרהם, קליפת תפוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 28%. נסו עוגת מחנק תפוזים, עוגת מחנק תפוזים, ו עוגת מחנק תפוזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-350F (מחבתות כהות או לא דביקות אינן מומלצות). תחתית גריז רק של שני 8 או 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות. ישבנים קו של מחבתות עם נייר שעווה, ואז שומן וקמח כל המחבתות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה בינונית, מערבבים פירורי קרקר, סוכר חום, פקאן, קינמון וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקרפירורי קרקר
סוכר חוםסוכר חום
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
פקאניםפקאנים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מפזרים תערובת 1 כוס פקאן באופן שווה לתוך החלק התחתון של כל מחבת; לחץ בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
פקאניםפקאנים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, קליפת תפוז, תערובת מיץ תפוזים, שמן וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות, קערת גירוד מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
גרידה כתומהגרידה כתומה
תערובת עוגהתערובת עוגה
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
5
יוצקים באופן שווה למחבתות.
6
אופים 8 אינץ ' סיבובים 34 עד 41 דקות, 9 אינץ סיבובים 30 עד 37 דקות, או עד toothpick מוכנס במרכז יוצא נקי וחולצות עשירות זהב חום. מגניב מחבתות 15 דקות. בזהירות להפעיל סכין חדה סביב הצדדים של מחבתות כדי לשחרר עוגות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
סכיןסכין
7
הסר מן המחבתות כדי מתלה קירור, הצבת תערובת פירור בצד למעלה. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
8
בקערה גדולה, מערבבים מרכיבים זיגוג עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
מניחים שכבה 1, פירור בצד למעלה, על צלחת הגשה.
10
מורחים עם ציפוי כוס 1 כדי בתוך 1/4 אינץ ' של קצה.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
11
הוסף שכבה שנייה, פירור בצד למעלה. כפור בצד העליון של עוגה עם הנותרים ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
12
מקשטים עם פרוסות תפוז. כדי לשרת, לחתוך עוגה עם סכין משונן. חנות מכוסה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן