פופס פוש-זה-אפ ליל כל הקדושים
אם יש לך תערובת בראוני פאדג', שמן צמחי, ציפוי וניל עשיר & שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ליל כל הקדושים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו בראוני פוש-It-Up ליל כל הקדושים פופס, Push-It-Up דלעת פופס, ו Push-It-Up עוגת דלעת פופס (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. בנדיבות גריז 24 כוסות מאפין מיני עם קיצור או ספריי בישול; כוסות קמח קל.
הפוך הבלילה בראוני לפי ההוראות על הכיס, באמצעות שמן, מים וביצה. הבלילה כפית באופן שווה לתוך כוסות מאפין, מילוי כל קצת יותר מחצי מלא.
אופים 12 עד 14 דקות או רק עד בראוניז נקבעים באביב בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. מגניב לחלוטין לפני הסרת בעדינות מכוסות מאפין.
בינתיים, לערבב צבע מזון לתוך ציפוי עד צבע כתום הרצוי.
מניחים ציפוי בשקית ניילון גדולה לאטום; שקית חותם.
חותכים את 1 בפינה התחתונה של התיק. תניח בצד.
לחץ על 1 בראוני מקורר לתחתית של כל מיכל פופ push-up. צינור כמות קטנה של ציפוי על גבי כל בראוני.
מוסיפים בראוני שני לכל מיכל; ציפוי צינור על בראוניז. למעלה כל אחד עם בראוני 1 הפוך.
מניחים כובעים על מיכלי פופ. מקררים עד שמוכנים להגיש.