קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מימוזה

עוגת מימוזה
עוגת מימוזה יכולה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 599 קלוריות. אם יש לכם מלח, חלבונים, אבקת augar, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו עוגת קפה ללא גלוטן מימוזה, טקילה Sunrise Mimosa (או Mezcal Sunrise Mimosa), ו מימוזה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לעוגה: התאימו את מתלה התנור למצב בינוני וחיממו מראש ל-350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את החלבונים ביצה בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף whisk. בקערה נפרדת לנפות יחד הסוכר של קונדיטור, קמח עוגה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגהקמח עוגה
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
לטאטא את החלבונים ביצה על בינוני גבוה עד שהם יוצרים פסגות רכות, על 1 1/2 דקות. עם הפעלת המיקסר, להוסיף את הסוכר מגורען בזרם יציב ולהמשיך להכות עד פסגות נוקשות טופס, על 1 דקה יותר
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
להוסיף מרכיבים יבשים שנותרו בארבע תוספות עד שכל החומרים משולבים באופן שווה. בעדינות לשפוך לתוך מחבת צינור ungreased ואופים עד העוגה הוא חום זהוב עמוק, כ 40 דקות. אפשר להתקרר על מדף.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
עבור קרם כתום: לשטוף את קערת מיקסר ולהוסיף שמנת, גרידת תפוזים, מיץ תפוזים, אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
גרידה כתומהגרידה כתומה
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
לטאטא במהירות גבוהה בינונית עד פסגות טופס, על 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מגישים את העוגה עקף עם קרם כתום ועליונות תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים