עוגת מימוזה
עוגת מימוזה יכולה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 599 קלוריות. אם יש לכם מלח, חלבונים, אבקת augar, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו עוגת קפה ללא גלוטן מימוזה, טקילה Sunrise Mimosa (או Mezcal Sunrise Mimosa), ו מימוזה (מתכונים דומים).
הוראות
לעוגה: התאימו את מתלה התנור למצב בינוני וחיממו מראש ל-350 ° F.
מניחים את החלבונים ביצה בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף whisk. בקערה נפרדת לנפות יחד הסוכר של קונדיטור, קמח עוגה, ומלח.
לטאטא את החלבונים ביצה על בינוני גבוה עד שהם יוצרים פסגות רכות, על 1 1/2 דקות. עם הפעלת המיקסר, להוסיף את הסוכר מגורען בזרם יציב ולהמשיך להכות עד פסגות נוקשות טופס, על 1 דקה יותר
להוסיף מרכיבים יבשים שנותרו בארבע תוספות עד שכל החומרים משולבים באופן שווה. בעדינות לשפוך לתוך מחבת צינור ungreased ואופים עד העוגה הוא חום זהוב עמוק, כ 40 דקות. אפשר להתקרר על מדף.
עבור קרם כתום: לשטוף את קערת מיקסר ולהוסיף שמנת, גרידת תפוזים, מיץ תפוזים, אבקת סוכר.
לטאטא במהירות גבוהה בינונית עד פסגות טופס, על 1 דקה.
מגישים את העוגה עקף עם קרם כתום ועליונות תפוזים.