סלט תפוחי אדמה צרפתי כפרי
המתכון סלט תפוחי אדמה צרפתי כפרי מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן, 30 כולו, וטבעוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 142 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות סבירים עבור יום העצמאות. אם יש לכם פלפל, כרישה, חומץ שמפניהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: שעועית צרפתית וסלט טונה עם לבבות ארטישוק, סלט תפוחי אדמה כפרי, ו סלט תפוחי אדמה כפרי.
הוראות
בסיר עם להוסיף ספינת קיטור, קיטור את תפוחי האדמה עד במכרז, על 15 דקות. (תפוחי האדמה יכולים גם להיות מבושלים במים מלוחים רותחים לאותה כמות של זמן.)
הסר מהחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
בסיר של מים רותחים, blanch כרישה במשך 30 שניות, או עד במכרז. יש לשטוף במים קרים ולנקז. תניח בצד.
חותכים את הפלפלים קלויים ב 1/2 לרוחב ולאחר מכן לחתוך אותם לפרוסות 1/2 אינץ'.
חותכים כל תפוח אדמה ל 8 חתיכות. בקערה בינונית, לערבב את תפוחי האדמה, כרישה, פלפלים, טימין, טרגון. בקערה נפרדת, מערבבים יחד את שמפניה ויניגרט עם חרדל.
טפטפו את הויניגרט על סלט תפוחי האדמה וזרקו בעדינות עד שהויניגרט יצפה בסלט באופן שווה. מתבלים במלח ופלפל וזורקים שוב.
בקערה קטנה, לטאטא את החומץ והמלח יחד עד שהמלח מתמוסס. לאט לאט לטאטא בשמן עד ההלבשה מעורבב היטב. מתבלים עם פלפל, לפי הטעם.