עוגת מלאך שוקולד
עוגת מלאך שוקולד עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 188 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה מ טעם הבית דורש אפיית קקאו, תמצית ונילן, שוקולד אופציונלי וחלבוני ביצה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 14%, וזה די רע. עוגת אוכל מלאך שוקולד צ'יפס עם גנאש שוקולד, עוגת מלאך שוקולד, ו עוגת מלאך שוקולד דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים חלבונים בקערה גדולה; תן לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. מנפים יחד סוכר, קמח וקקאו של קונדיטורים שלוש פעמים; מניחים בצד.
מוסיפים קרם אבנית ומלח לחלבונים; מקציפים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה סוכר, כ -2 כפות בכל פעם, ומקציפים גבוה עד שנוצרים פסגות מבריקות ונוקשות וממיסים סוכר. מקפלים פנימה בהדרגה תערובת קמח, בערך 1/2 כוס בכל פעם.
כף לתוך 10 אינץ ' לא משומן. מחבת צינור.
חותכים את הבלילה בעזרת סכין כדי להסיר כיסי אוויר.
אופים על מתלה התנור הנמוך ביותר ב-375 למשך 35-40 דקות או עד להשחמה קלה והחלק העליון כולו נראה יבש. מייד להפוך מחבת; מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
הפעל סכין סביב צינור המחבת הצדדי והמרכזי.
מוציאים את העוגה לצלחת הגשה.
בקערה גדולה, לשלב את חמשת המרכיבים הראשונים זיגוג; לכסות ולצנן במשך שעה 1. מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מורחים על החלק העליון ואת הצדדים של העוגה. יש לאחסן במקרר.
מקשטים בעלי שוקולד אם רוצים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "