דגים בקארי קוקוס (Mtuzi wa Samaki)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של הודיים, אז תנו הזדמנות ל דגים בקארי קוקוס (Mtuzi wa Samaki). והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת הבמנה זו יש: 281 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. אם יש לכם בצל, זנגביל, אבקת קארי מדרס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 47 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : דגים קארי קוקוס, דגים בחלב קוקוס קארי, ו קארי קוקוס דגים הודיים.
הוראות
מפזרים דגים עם 3/4 כפית אבקת קארי, 3/8 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל שחור.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים דגים; מבשלים 4 דקות או עד להשחמה עמוקה על הקרקעית אבל לא מבושלים למעלה (דגים יסיימו לבשל מאוחר יותר ברוטב).
מוסיפים בצל ופלפל בל למחבת; מטגנים 4 דקות או עד למכרז.
להוסיף ג ' ינג ' ר ושום; לטגן 1 דקה.
להוסיף 3/4 הנותרים אבקת קארי, הנותרים 3/8 כפית מלח, נשאר 1/8 כפית פלפל שחור, עגבניות, ומיץ לימון. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 10 דקות או עד עגבניות נשבר, ערבוב מדי פעם. רסק עגבניות עם כף עץ.
מערבבים בחלב קוקוס. להחזיר דגים יחד עם מיצים שנצברו למחבת, צד השחמה למעלה. להפחית את החום נמוך; לכסות ולבשל 8 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
חותכים דגים ל 4 מנות שוות. רוטב כפית לתוך קערות בודדות, רדודות; העליון כל אחד עם חתיכת דגים.
מגישים עם טריזי לימון כוסברה טרי קצוץ,אם תרצה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.