הודו עם בייקון וירקות
טורקיה עם בייקון וירקות עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 176 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 1007 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם chard שוויצרי, מלח, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. עם כפית מתכונים דומים: סלט הודו חזיר עם ירקות, כרוב ירוק עם בייקון, ו ירקות עם רוטב בייקון חם.
הוראות
שים את השוויצרי chard והמים בסיר בינוני. במחבת גדולה ולא דביקה, מבשלים את הבייקון עד פריך.
יוצקים ולהזמין את כל אבל 1 כף שומן בייקון, שבו אתה צריך להשאיר במחבת.
שים את המחבת עם כף אחת של שומן על חום נמוך בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, 30 שניות יותר.
מוסיפים את התערובת לנייר השוויצרי. מביאים את המים לרתיחה, כיסוי, ומבשלים על אש נמוכה עד שהירוקים נבלים ומכרזים, כ -5 דקות.
בינתיים, לחמם 2 כפות של שומן בייקון שמורות במחבת על חום גבוה בינוני. מתבלים את קציצות טורקיה עם 1/4 כפית מלח ופלפל. מבשלים עד הרגע, 1 עד 2 דקות לכל צד.
הסר את cutlets מן המחבת, כך שהם לא לבשל יתר על המידה.
הסר את chard השוויצרי מהחום. מערבבים את השמנת החמוצה ואת הנותרים 1/2 כפית מלח.
הסר את הירוקים מן הסיר עם כפית מחוררת, עוזב את הרוטב. מחלקים את הירוקים בין ארבע צלחות. מעל כל ערימה של צ ' ארד עם קציצת הודו. כפית חלק מהרוטב מעל ומפזרים את הבייקון.
הצעות לתפריט: מאז המתכון כולל ירק, אתה יכול לסיים את הארוחה פשוט עם צ ' יפס סטייק או אורזו חמאה.
המלצת יין: זה מוקפץ מהיר יהיה נהדר עם יין אדום חומצי למדי, אשר יחתוך את העושר של בייקון ולהתאים את החומציות של שמנת חמוצה. חפש בוז ' ולה או נסה יין המבוסס על גראנש מקליפורניה.