קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מלך מרדי גרא מהירה

עוגת מלך מרדי גרא מהירה
מתכון עוגת מלך מרדי גרא מהירה מוכנה בעוד כ-3 שעות ו-30 דקות וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון קריאולי. מנה אחת מכילה 409 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו תינוק מפלסטיק, חלב, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. נסו עוגות עוגת מרדי גרא המלך: מתאים למלך ומלכה, עוגת מרדי גרא המלך, ו עוגת מרדי גרא המלך (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים 2 1/2 כוסות קמח ושמרים בקערת ערבוב של מערבל לעמוד, באמצעות מצורף ההנעה, על נמוך במשך כ 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2
מחממים חלב, סוכר ומלח בסיר קטן על חום בינוני עד שהסוכר מומס והחלב הוא בין 49° ל130.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
עם מיקסר על נמוך, יוצקים נוזלים ומערבבים עד incorporated.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם. המשך לערבב עד צורות בצק מדובלל. תנקו את המשוט ותעברו לוו בצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
5
מערבבים את הקמח 1 כוס הנותרים קצת בכל פעם, הוספת פחות או יותר קמח לפי הצורך כדי להפוך את הבצק רך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
6
מוסיפים את החמאה הריכה, חתיכה בכל פעם, ללוש עד שכל פיסת חמאה נספגת.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
7
ללוש במשך שמונה דקות על נמוך. הבצק צריך לנקות לחלוטין את הצדדים של הקערה. אם זה דביק מדי, להוסיף קמח נוסף 1 כף בכל פעם, ערבוב ביסודיות לפני קביעת אם יותר קמח יש צורך. אם הבצק נראה יבש מדי, שפריץ עם מים מבקבוק ספריי כמה פעמים, ערבוב ביסודיות לפני קביעת אם יותר מים יש צורך. כל 2 דקות, לעצור את המכונה, לגרד את הבצק מהקרס, ולאחר מכן להמשיך ללוש.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
8
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות ללוש כמה פעמים ביד כדי להיות בטוח שלה חלקה וגמיש. ליצור את הבצק לכדור.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
מניחים בצק לקערה משומנת. הפעל פעם משטח משומן כל כך הוא על גבי. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים למשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
10
בעוד הבצק מצמרר, לעשות מילוי קינמון. בקערה קטנה, לשלב את הסוכר החום וקינמון הקרקע.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
כרוב סבוי חתוך דקכרוב סבוי חתוך דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
11
מערבבים חמאה עם תערובת קינמון ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
12
מגלגלים את הבצק הצונן לתוך מלבן 10 x 20 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
13
מורחים את המילוי על מחצית הצד הארוך של הבצק. מקפלים את הבצק לשניים מכסה את המילוי. ללטף בצק למטה בחוזקה כך הבצק יישאר יחד.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
14
חותכים בצק לשלוש רצועות ארוכות. לחץ על צמרות הרצועות יחד וצמה את הרצועות. לחץ על הקצוות יחד בתחתית. בעדינות למתוח את הצמה כך שהוא מודד 20 אינץ ' שוב. לעצב אותו למעגל / אליפסה ולחץ על הקצוות יחד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
15
מעבירים את הטבעת לקלף מרופד או משומן תבנית אפייה. מכסים את הבצק בניילון נצמד ונותנים לו לעלות עד הוכפל, כ 1 שעה. בעוד הבצק עולה, מחממים את התנור ל 35
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
16
אופים את העוגה עד שהוא חום זהוב, 20 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
17
הסר מהתנור ולתת מגניב 10 דקות על תבנית אפייה ולאחר מכן למקם אותו על מתלה קירור להתקרר לחלוטין לפני הדובדבן. כדי להסתיר את התינוק בעוגה, אם תרצה, לעשות חריץ קטן בתחתית העוגה ולשים את התינוק פלסטיק מיניאטורי לאחר העוגה התקררה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
18
הדובדבן: בקערה קטנה, מערבבים אבקת סוכר, חלב ווניל עד חלקה (להוסיף חלב נוסף אם התערובת עבה מדי או אבקת סוכר אם רזה מדי).
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
19
ציפוי כפית מעל העוגה. מיד מפזרים על סוכר צבעוני, לסירוגין בין שלושת הצבעים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר לקשטסוכר לקשט
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים