קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מממן שוקולד כפולה

עוגת מממן שוקולד כפולה
עוגת מממן שוקולד כפולה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 430 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חמאה, שקדים blanched הקרקע, אבקת קקאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת השוקולד הכפולה של מימי (מתערובת עוגה), עוגת ספל שוקולד כפולה, ו עוגת שוקולד כפולה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. חמאה שני 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות עם 1 1/2 אינץ ' -צדדים גבוהים. ישבנים קו עם קלף או נייר שעווה עגול. ממיסים 3/4 כוס חמאה בסיר בינוני על חום בינוני. מבשלים עד חום בהיר, מחבת מתערבלת מדי פעם, על 5 דקות. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
תנורתנור
מחבתמחבת
2
בינתיים, לנפות קמח, קקאו, ומלח לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
להקציף חלבונים ביצה בקערה גדולה להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מוסיפים סוכר; מקציפים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
מקציפים בסירופ תירס ובוניל.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירססירופ תירס
ונילוניל
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
מוסיפים תערובת קמח; להקציף רק כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
מוסיפים שקדים טחונים, מקציפים רק כדי להתמזג. באמצעות מקצף, מקפלים בחמאה משחימה, ולאחר מכן שוקולד קצוץ. מחלקים את הבלילה בין מחבתות מוכנות, מחליקים צמרות.
מרכיבים שתצטרך
ארוחת שקדיםארוחת שקדים
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
אופים עוגות עד המשרד לגעת ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, על 23 דקות. עוגות מגניבות על מדף 5 דקות. הפוך עוגות על מתלה; לקלף את הנייר. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
מניחים שוקולד בקערת מתכת קטנה. להביא שמנת לרתיחה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
2
יוצקים קרם על שוקולד; להקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
הוסף חמאה, 1 חתיכה בכל פעם, בעדינות לטאטא כדי להתמזג בין תוספות, הוספת אוויר מעט ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
להעביר 2/3 כוס ganache כדי heatproof 1 כוס למדוד עם זרבובית.
5
מניחים קערה עם ganache הנותרים מעל קערה של מי קרח. מערבבים עד חצי מוצק ועבה מספיק כדי להפיץ. להפריש למילוי.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
קו מעוטר גיליון אפייה עם נייר.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
7
מניחים מדף על הסדין.
8
מקום 1 עוגה, צד שטוח למטה, על המדף. מסננים ריבת משמש למחבת קטנה; מביאים לרתיחה. כפית ריבה חמה על עוגה, מתפשט באופן שווה כמעט עד קצה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת משמשריבת משמש
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
בואו מגניב 5 דקות. טיפה מילוי על ידי כפית מלא על כל העוגה, ואז להפיץ בשכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
10
מניחים עוגה שנייה על גבי מילוי, בצד התחתון למעלה. אם זיגוג קשה מדי לשפוך, לחמם מחדש במיקרוגל בעוצמה נמוכה במרווחים של 15 שניות עד pourable.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
11
יוצקים מעל עוגה, המאפשר זיגוג לטפטף למטה הצדדים באמצעות מרית אופסט להפיץ זיגוג באופן שווה על פני הצדדים של העוגה. עוגת צמרמורת 2 שעות. לעשות קדימה יכול להתבצע 2 ימים קדימה. לכסות עם כיפת עוגה; לשמור מקורר.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
12
סדר שקדים פרוסים על גבי עוגה.
מרכיבים שתצטרך
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים