עוגת מממן שוקולד כפולה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 430 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חמאה, שקדים blanched הקרקע, אבקת קקאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת השוקולד הכפולה של מימי (מתערובת עוגה), עוגת ספל שוקולד כפולה, ו עוגת שוקולד כפולה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°. חמאה שני 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות עם 1 1/2 אינץ ' -צדדים גבוהים. ישבנים קו עם קלף או נייר שעווה עגול. ממיסים 3/4 כוס חמאה בסיר בינוני על חום בינוני. מבשלים עד חום בהיר, מחבת מתערבלת מדי פעם, על 5 דקות. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
תנור
מחבת
2
בינתיים, לנפות קמח, קקאו, ומלח לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
להקציף חלבונים ביצה בקערה גדולה להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
מוסיפים סוכר; מקציפים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
מקציפים בסירופ תירס ובוניל.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירס
וניל
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
מוסיפים תערובת קמח; להקציף רק כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
7
מוסיפים שקדים טחונים, מקציפים רק כדי להתמזג. באמצעות מקצף, מקפלים בחמאה משחימה, ולאחר מכן שוקולד קצוץ. מחלקים את הבלילה בין מחבתות מוכנות, מחליקים צמרות.
מרכיבים שתצטרך
ארוחת שקדים
שוקולד
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
8
אופים עוגות עד המשרד לגעת ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, על 23 דקות. עוגות מגניבות על מדף 5 דקות. הפוך עוגות על מתלה; לקלף את הנייר. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
תנור
1
מניחים שוקולד בקערת מתכת קטנה. להביא שמנת לרתיחה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
קרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
קערה
2
יוצקים קרם על שוקולד; להקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
קרם
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
הוסף חמאה, 1 חתיכה בכל פעם, בעדינות לטאטא כדי להתמזג בין תוספות, הוספת אוויר מעט ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
להעביר 2/3 כוס ganache כדי heatproof 1 כוס למדוד עם זרבובית.
5
מניחים קערה עם ganache הנותרים מעל קערה של מי קרח. מערבבים עד חצי מוצק ועבה מספיק כדי להפיץ. להפריש למילוי.
מרכיבים שתצטרך
מים
מורחים
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
קו מעוטר גיליון אפייה עם נייר.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
רדיד אלומיניום
7
מניחים מדף על הסדין.
8
מקום 1 עוגה, צד שטוח למטה, על המדף. מסננים ריבת משמש למחבת קטנה; מביאים לרתיחה. כפית ריבה חמה על עוגה, מתפשט באופן שווה כמעט עד קצה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת משמש
ריבה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
בואו מגניב 5 דקות. טיפה מילוי על ידי כפית מלא על כל העוגה, ואז להפיץ בשכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
10
מניחים עוגה שנייה על גבי מילוי, בצד התחתון למעלה. אם זיגוג קשה מדי לשפוך, לחמם מחדש במיקרוגל בעוצמה נמוכה במרווחים של 15 שניות עד pourable.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
11
יוצקים מעל עוגה, המאפשר זיגוג לטפטף למטה הצדדים באמצעות מרית אופסט להפיץ זיגוג באופן שווה על פני הצדדים של העוגה. עוגת צמרמורת 2 שעות. לעשות קדימה יכול להתבצע 2 ימים קדימה. לכסות עם כיפת עוגה; לשמור מקורר.