קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת מנהרת גבינת שמנת פאדג'ית

עוגת מנהרת גבינת שמנת פאדג'ית
עוגת מנהרת גבינת שמנת פודג'ית היא קינוח שמגיש 10. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 9 גרם חלבון , 45 גרם שומן , ובסך הכל 663 קלוריות . , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 38 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמנת להקצפה כבדה, גבינת שמנת, ביצים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-35 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 25% . הציון הזה לא כל כך מרהיב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת מנהרת גלידה , בראוניז פודג'י קרם צ'יז ובראוניז אולטימטיבי פאדג'י קפוצ'ינו .

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים קלות צינור או תבנית בונדט בגודל 10 אינץ', מוציאים עודפים.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בסיר קטן על אש בינונית, ממיסים 1 1/4 כוסות שוקולד צ'יפס.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
טורפים בקערה את גבינת השמנת, הסוכר, 3 כפות שמנת כבדה ושוקולד מומס עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
בקערה נפרדת, טורפים יחד את תערובת העוגה, הקפה, השמן והביצים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובהעוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובה
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
יוצקים לתבנית המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מפזרים אגוזים. מערבבים את תערובת גבינת השמנת מסביב לתבנית, אך אל מורחים לקצוות.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
אופים בתנור שחומם מראש 55-65 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי. מצננים שעה במחבת לפני ההפיכה.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
להכנת הזיגוג, מחממים 1/2 כוס שמנת כבדה בסיר קטן על אש בינונית עד שהשוליים מבעבעים.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
9
מערבבים פנימה 1/2 כוס שוקולד צ'יפס, ומערבבים עד להמסה וחלקה. מבשלים דקה אחת, עד שמסמיך מעט.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
10
יוצקים זיגוג על העוגה, מניחים לה לזרום לאורך הצדדים. מצננים לחלוטין, ומאפשרים לזיגוג להתייצב. שומרים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות לעוגה. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Johnson Estate Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "