עוגת מנהרת גבינת שמנת פאדג'ית
עוגת מנהרת גבינת שמנת פודג'ית היא קינוח שמגיש 10. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 9 גרם חלבון , 45 גרם שומן , ובסך הכל 663 קלוריות . , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 38 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמנת להקצפה כבדה, גבינת שמנת, ביצים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-35 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 25% . הציון הזה לא כל כך מרהיב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת מנהרת גלידה , בראוניז פודג'י קרם צ'יז ובראוניז אולטימטיבי פאדג'י קפוצ'ינו .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים קלות צינור או תבנית בונדט בגודל 10 אינץ', מוציאים עודפים.
בסיר קטן על אש בינונית, ממיסים 1 1/4 כוסות שוקולד צ'יפס.
טורפים בקערה את גבינת השמנת, הסוכר, 3 כפות שמנת כבדה ושוקולד מומס עד לקבלת תערובת חלקה.
בקערה נפרדת, טורפים יחד את תערובת העוגה, הקפה, השמן והביצים עד לקבלת תערובת אחידה.
מפזרים אגוזים. מערבבים את תערובת גבינת השמנת מסביב לתבנית, אך אל מורחים לקצוות.
אופים בתנור שחומם מראש 55-65 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי. מצננים שעה במחבת לפני ההפיכה.
להכנת הזיגוג, מחממים 1/2 כוס שמנת כבדה בסיר קטן על אש בינונית עד שהשוליים מבעבעים.
מערבבים פנימה 1/2 כוס שוקולד צ'יפס, ומערבבים עד להמסה וחלקה. מבשלים דקה אחת, עד שמסמיך מעט.
יוצקים זיגוג על העוגה, מניחים לה לזרום לאורך הצדדים. מצננים לחלוטין, ומאפשרים לזיגוג להתייצב. שומרים במקרר.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות לעוגה. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Johnson Estate Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![NV Johnson Estate Cream Shery]()
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "