פירה שמנת חמוצה
צריך תוספת צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו? פירה שמנת חמוצה יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 334 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמנת, תפוחי אדמה, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 75%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פירה שמנת חמוצה, פירה שמנת חמוצה, ו פירה שמנת חמוצה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
חותכים את תפוחי האדמה לקוביות בגודל 1 אינץ ' ומניחים אותם בסיר גדול. מכסים את תפוחי האדמה במים קרים ומוסיפים מספיק מלח כדי שהמים יהיו מלוחים למדי. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים, ללא כיסוי, כ -10 עד 12 דקות, עד שתפוחי האדמה מתפרקים בקלות כאשר הם נוקבים במזלג.
בינתיים מחממים את החלב והחמאה בסיר קטן, מוודאים שהוא לא רותח. מניחים בצד עד לתפוחי האדמה.
ברגע שתפוחי האדמה רכים, מסננים אותם במסננת.
הניחו טחנת מזון המצוידת בדיסק / להב קטן מעל קערת זכוכית. מעבדים את תפוחי האדמה דרך טחנת המזון, מסובבים את הידית קדימה ואחורה כדי לאלץ את תפוחי האדמה דרך הדיסק. ברגע שתפוחי האדמה מועכים, הקציפו לאט מספיק מתערובת החלב/חמאה החמה כדי להפוך את תפוחי האדמה לקרמיים מאוד.
מוסיפים 2 כפיות מלח והשמנת החמוצה והפלפל ומקציפים לאיחוד. טועמים לתיבול ומגישים חם.